Rehber GameLoop'ta PUBGM 120 FPS yapma

Bu sistemde 90 FPS'i bile geçmemesi saçma, muhtemelen birşeyleri yanlış yapmışsınızdır. Eğer herşey doğruysa "sanallaştırma"nın açık olduğundan emin misiniz?

İşime yaradı, eline sağlık. GameLoop başlatılamadı hatası için kısayol oluşturun ve bunu yazıp enterlayın direk oluyor.
  • "C:\Program Files\TxGameAssistant\ui\AndroidEmulatorEn.exe" -VM 100
Konuda bulunuyordu ancak bilgi için teşekkürler.

Bu sistemde 90 FPS'i bile geçmemesi saçma, muhtemelen bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır. Eğer her şey doğruysa "sanallaştırma"nın açık olduğundan emin misiniz?

Evet her şeyi doğru yaptım sanallaştırmada açık ama tekrar bir bakacağım bilgisayara dün format attım bu yüzden bakalım performans farkı olacak mı?

Bir ihtimal evet, en azından artış olabilir.

Hocam sorunu anladım herhalde format attım bilgisayara driverları falan yükledikten sonra ilk işim PUBG Mobile'i yükleyip denemek oldu oyunu açtım baktım performans normal hani çok kalabalık olunca falan gene 50 60 FPS oluyor ama önceki gibi 90 FPS'i bile zor görmüyorum genelde 90 üstü alıyorum sonrasında dedim NVIDIA Denetim Masası ayarlarını yapayım dedim oyundan çıktım ayarları yapıp tekrar girdim bir baktım oyun eski haline döndü FPS düşmesi yiyordum FPS 90'ı zorluyor falan ayarları tekrar sıfırlayınca baktım performans düzeliyor anlamadım gitti.

Merhaba hocam konuyu hortlatıyorum ama HDR 120 yapmanın bir yolu var mı programsız bir de sistemim iyi ama takılmalar oluyor baya nedeni ne olabilir?

Son düzenleme:
Merhaba hocam konuyu hortlatıyorum ama HDR 120 yapmanın bir yolu var mı programsız bir de sistemim iyi ama takılmalar oluyor baya nedeni ne olabilir?
Sistem bilgisini yazar mısınız? HDR 120 yapabileceğinizi sanmıyorum çünkü PUBG bunu desteklemiyor.

Sistem bilgisini yazar mısınız? HDR 120 yapabileceğinizi sanmıyorum çünkü PUBG bunu desteklemiyor.

HDR 120'yi esdosya kullanarak yapabiliyoruz YouTube'dan araştırıp denedim oldu ama her türlü minimuma inse bile takılmalar oluyor onu duzeltemedim özellikle adamlarla çatışırken sapıtıyor sistemim: R 5 5600X 4060 Ti 16 GB RAM.

HDR 120'yi esdosya kullanarak yapabiliyoruz YouTube'dan araştırıp denedim oldu ama her türlü minimuma inse bile takılmalar oluyor onu duzeltemedim sistemim: R 5 5600X 4060 Ti 16 GB RAM.
Anladım, normal şartlarda elbette takılmaların olmaması gerekiyor ancak bir emülatör üzerinden oynuyorsunuz, bu yüzden hiçbir zaman tam verim alamazsınız. Yine de, kaç saniye veya dakikada bir takılıyor? Ayrıca işlemci sanallaştırması açık mı?

Takılma genel anlamda sadece çatısmada oluyor sanallaştırma açık olmadan önce dakika başı oluyordu ama açtıktan sonra bayağı azaldı sadece çatısmalarda giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…