Gamemax FC-9280G alınır mı?

Bence bilginiz yoksa bir şey biliyormuş gibi yorum yapmamak en iyisi. Her fan aynı parçaya ve kaliteye sahip değil. Sen gidip de Powerboost fanı örnek veriyorum Be Quiet!'ın bir fanıyla bir tutamazsın. Ucuz kasalar kötü diyen yok sana, örneğin Zalman'ın FSP'nin gayet iyi kasaları var 250 TL civarına. Emin ol üst düzey bir sistem toplayıp da 500-600 TL boş kasaya veren insanlar sırf bu kasa güzel gözüküyormuş diye almıyor. Her kasa sana aynı işlevi sunmuyor. Anla şunu, bazı kasalar var her tarafı kapalı, hava akışı berbat. Bazı kasalar da var mesh panellere sahip ve kaliteli fanlarla çok iyi hava akışı sağlıyor.
Hiçbir kasada turbo falan da yok, tekrar söylüyorum bilmiyorsan yorum yapma.
Şaka mısın sen arkadaşım, süpriz yumurta'dan mı çıktın?
besinci-boyut-salih_465847_m.jpg

GamePower, GameMax, Everest, Frisby gibi ne olduğu belli olmayan markaların ürünleri alınmaz. Daha iyisi için yüzlerce lira vermeye de gerek yok. Aynı fiyata Zalman N3 satılıyor. 50₺ daha verebilirseniz de Aerocool Aero One var. Sırf ışıklı mışıklı diye önü kapalı kalitesiz kasalar alıp sistemi boş yere yüksek sıcaklıklarda çalıştırmayın.

Fanlarda da hava basıncı, hava akışı, ses, fan ömrü gibi şeylerin de bir değeri yok zaten (!)

Hiçbir kasada turbo falan da yok, tekrar söylüyorum bilmiyorsan yorum yapma.
Asus'un eski model (GTX 600-700 zamanları, tam hatırlamıyorum) bir bilgisayarında turbo tuşu vardı. Ona basınca kasanın yan kapakları açılıp ekstra fanlar devreye giriyordu ve işlemcinin hızını da artırıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı