Gamenote Fuxi H3 alınır mı?

Bütçe
2000

Wameeeeee

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Rtx 4060 , Ryzen 5 5600 , fsp hyper 650w psu ,
Dostlar Razer Barracuda X 2022 ve Gamenote Fuxi H3 arasında kaldım. Beni aydınlatır mısınız?
Bütçe olarak eninde sonunda her ikisini de alabilirim fakat Razer için tasarruflu olmam gerekebilir.

Dostlar Razer Barracuda X 2022 ve Gamenote Fuxi H3 arasında kaldım. Beni aydınlatır mısınız?
Bütçe olarak eninde sonunda her ikisini de alabilirim fakat Razer için tasarruflu olmam gerekebilir.

Kullanmakta olduğum kulaklık James Donkey 710.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kullanmakta olduğum kulaklık James Donkey 710.
Knk selamlar kulaklığı alalı 2 gün oldu artı ve eksi yönleriyle sana anlatayım.

Artı Yönleri;
1- Kulaklık Oldukça Hafif
2- Kulak pedleri basit şekilde çıkabiliyor ve kumaş ped
3- Mikrofonu çıkarılabilir yapıda
4- Denildiği gibi hoparlörün mıknatısları hareketli şekilde çok güçlü bir bass vermiyor ancak yeterli seviyede.
5- 4 farklı fonksiyonda kulaklığı kullanabiliyorsun.(Kulaklığın şarj giriş yeri type C aynı zamanda veri aktarımı var) kutusundan type C den Jak dönüştürücü ve type C den Usb dönüştürücü çıkıyor iki türlü kulaklığı kablolu kullanabiliyorsun. İstersen farklı bir cihazda bluetooth ile bağlantı yapıp usb dongle ile farklı bir cihaz arasında geçiş sağlayabilirsin.
6- Mikrofonun gürültü engelleme özelliği mükemmel bir çağrı çalışanı olarak gayet mükemmel çalışıyor.

Eksi Yönleri;
1- Kulak pedleri kulağınızı tam içine alıyor ancak alttan hafif bir açıklık bırakıyor tam kavrasa daha iyi olabilirdi.
2- Dongle bağlantısı bazen kopabiliyor bluetooth ta yaşamadım bu sorunda çoğu ekipmanım klavye mouseum kablosuz olduğu için sinyal karışıyor olabilir.

Onun harici eksi bir yönü başka bulunmuyor güzellikle tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı