İnceleme Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı

O konu İtopya ile alakalı, t. E'nin farklı girişe sahip modeli olsaydı t. E X-s vs. gibi eklentisi olurdu. Standart t. E dediğim gibidir.

Anladım. Bu arada Tournament Edition'u önerirsiniz değil mi GameNote'ye göre nasıldır mesela? Tournament Edition daha iyidir tabi ancak ne kadar fark oluşur merak ediyorum doğrusu. Onun dışında umarım Kraken modellerinde olan kırılma sorunu Tournament Edition'da yoktur.

Bu arada biraz fazla sordum kusura bakmayın.

T. E daha iyidir orasını net söyleyebilirim. Eğer 600 TL sizi zora sokmayacaksa t. E alıp geçin. T. E modellerinde kırılma sorunu yok, v2X'in yapısı yüzünden öyle.

V2X kırılmıyorduda Kraken X modelleri kırılıyordu. V2X 550 TL ve ses kartı yok 50 TL yüzünden daha kötüsünü almak iyi olmaz TE o da olmadı V2X ya da H2002D.
Kraken'i sipariş ettim umarım üzmez.

Bu arada o kadar soru sordum ama GameNote'yi tercih etmedim kusur bakmayın.

Son düzenleme:
Neyi aldınız ?
Hayırlı olsun.

Ustam kusura bakmayın konuyu hortlatmış oldum. Fakat bende alacağım ki zaten kararım bu ama ben laptop anakartımın ne olduğunu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim ve uyumlu olur mu?

Ustam kusura bakmayın konuyu hortlatmış oldum. Fakat bende alacağım ki zaten kararım bu ama ben laptop anakartımın ne olduğunu bilmiyorum, nasıl öğrenebilirim ve uyumlu olur mu?
tek giriş varsa direkt takıp çalıştırabiliyorsun, iki girişliyse de içinden dönüştürücü çıkıyor zaten her türlü kullanabilirsin.

Ne yaptın dostum?

Aldım ustam kesinlikle öneririm ama herhalde kulaklarım fazla gelişmediği için bazen ses duymuyorum( CS:GO'daki ayak sesleri yani)ama mükemmel biraz da başımı ağrıtıyor pedler yumuşak olduğu halde.

Ne yaptın dostum?

Aldım ustam kesinlikle öneririm ama herhalde kulaklarım fazla gelişmediği için bazen ses duymuyorum( CS:GO'daki ayak sesleri yani)ama mükemmel biraz da başımı ağrıtıyor pedler yumuşak olduğu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…