İnceleme Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı

Mikrofon için ne diyebilirsin? Bir şey dinlediğin zaman ses Discord'dan falan gidiyor mu? Onu test edebilir misin?

25 Eylül 2021'de tam olarak 276,24 TL'ye satın aldığım kulaklığı, bugün geldiğimiz noktada herkesin malumu olan ekonomik durumlar ve enflasyondan dolayı 559,49 TL'ye garajonline.com.tr'den satın aldım. Aynı zamanda gamegaraj.com'dan da satın alabilirsiniz zaten 2 site de aynı şirkete ait.

Kulaklığı 1.5 sene önce satın aldığımda yaklaşık olarak 6 ay kadar kullanmıştım. Mikrofonu gerçekten takdire şayandı zira o fiyata muazzam, kristal ses kalitesinde -çok abartmamak lazım ama gerçekten iyi- bir ses veriyordu neredeyse. 7.1 tabii ki değil zira 3.5mm jack ile bağlanıp anakart üzerinden gücü alıyor neticede, ayrı bir ses kartına sahip değil. Tüm her şeye rağmen ses kalitesi bana göre çok yeterli, mikrofonu da keza. Şu anki fiyatları göz önüne aldığımızda 3 sene önce karşımıza çıkan bir kulaklığı hâlâ bugün kendimize bir alternatif olarak sunabilmemiz bile, esasında kulaklığın ne kadar kaliteli olduğunu gözler önüne seriyor ki zaten Havit üretiyor yani, daha ne olsun. Son olarak kulaklığın pedleri vs. çok rahat, kulağa cuk oturuyor, dış sesleri güzel kesiyor çok bir şey duyulmuyor -annem babam zamanında çok azarladı bu kulaklığı kullanırken - ve ayrıca ergonomik, ayarlanabilir bir yapıya sahip gayet rahat bir kulaklık. 500-600 TL bandında alınabilecek en iyi kulaklık bana göre şu an hâlen.

Mesajımı noktalarken 2021 ve 2023 yılındaki fiyatları kanıtlarıyla birlikte aşağıya bırakıyorum.

Neden tekrar satın alma durumunda kaldınız?

Neden tekrar satın alma durumunda kaldınız?
Biraz maddi problemlerden dolayı diyelim, o zamanlar ekipmanları da toplu olarak bilgisayar ile beraber elden çıkarmıştım. Bugün geldiğim noktadaysa yine bir kulaklığa ihtiyacım vardı ve aradım taradım yine bu 500-600 TL bandında en iyi kulaklığın -daha önceki kullanım deneyimimi de tekrar göz önünde bulundurarak- bu olduğuna karar verdim.

Şu an bu kulaklığa sahibim yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum fakat son günlerde mikrofonu çalışmamaya başladı. Anakarttaki 3 renk ses çıkış portlarıyla tek tek oynadığımda:
1. seferde sesim normal karşıya gidiyor fakat ben karşı tarafı duyamıyorum
2. seferde karşı tarafın sesi bana geliyor fakat benim sesim gitmiyor ayrıca bilgisayardan herhangi bir şey açarsam bunun sesi de gidiyor.
3. seferde iki tarafın da sesi birbirimize çok az ve boğuk gidiyor.
Çözümü nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…