İnceleme Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı

Ne H2002D ne H2002P, ikisini de kullanmanızı tavsiye etmiyorum hocam.

Neden tavsiye etmiyorsunuz hocam ben kullanıyorum gayet memnunum, o fiyatlara daha iyisi varsa önerebilirsiniz
Kablosu aşırı dolanıyor hocam şekilli pipetler gibi, zamanla da düzelmiyor büküldüğü için. Rampage yönelmek şahsen daha mantıklı benim için, şuan güncel olarak fiyatını bilmediğim için öneri yapamayacağım arkadaşa ama ben şuan alacak olsam almazdım.

Ses kalitesi falan idare eder bu arada yalan yok üzmez ama mikrofon da çok tüy toz topluyor rahatsız edebiliyor onu da söylemek lazım.

Aman hocam. Rampage ile yüz göz olmayın. 1 mouselarını kullanıyorum sadece. En kısa zamanda değiştireceğim.

Aman hocam. Rampage ile yüz göz olmayın. 1 mouselarını kullanıyorum sadece. En kısa zamanda değiştireceğim.
Hocam arkadaşım aldı şahsen benim kulaklığımdan çok daha iyi, ses kalitesi olsun yazılımı falan olsun çocuk aşırı memnun o zaman benzer bi fiyata almıştı, kıskanmıştım şahsen. Evet Rampage tehlikeli bir marka özellikle PSU konusunda (şahsen 2 yıldır kullanıyorum hâlâ patlamadı) pek güven olmaz, ama kulaklığı götürüyor yani.

Aman hocam. Rampage ile yüz göz olmayın. 1 farelerinı kullanıyorum sadece. En kısa zamanda değiştireceğim.

3.yıla girdim jak girişini hatamdan dolayı yamulttum onu da sebebi şudur ki kablo uzun olduğu için masanın altında kaldı kalkınca yamuldu. Dediğimiz gibi bence çıkarılabilir kulaklık olsun kablosu uzun olması benim için dert ancak eksi bir puan değil ayrıyeten bu kulaklık giriş seviyesi diye dememizin sebebi top tier bir kulaklık olmaması. Ancak fiyat olsun ve giriş seviyesi bir kulaklık olsa bile rahatla sesleri duyup iyi bir kulaklık kadar kalite alabileceğimiz bir kulaklıktır kendisi. Hala daha önerebilirim giriş seviyesi için.

Ürünü aldım. 1 haftaya yakındır kullanıyorum. Gayet rahat bence tek sorunu mikrofonda dip ses var ama o çözülebiliyor. Bir de bana biraz küçük gibi geldi ama 3-4 saat aralıksız kullanmada hararet basması dışında sorun yok o da gayet normal. Ben öneriyorum.

Hararet demişken deri olması eksi olavilir sesi dışarı verebiliyor dip ses sorunu şahsen yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…