İnceleme Gamenote H2002D oyuncu kulaklığı

15 gün içinde iade diyor Garaj Online de.
İçiniz rahat olması açısından Garaj Online ı arayıp sorabilirsiniz.
Öyleyse çok iyi. Ben bu arka panelden ses gelmemesinin kulaklıkla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kulaklığın ortasındaki kumanda gibi kısımdan değil başka bir kısımdan sesi alıyor yani uyumsuzluk olabilir. Her neyse 1-2 gün içinde alırım sanırım yardımlarınız için teşekkürler.

Birde şey demeyi unuttum kulaklığın kablosun da ses açma kısma ve mute tuşu var.
Çok yardımcı oluyor.

Birde şey demeyi unuttum kulaklığın kablosun da ses açma kısma ve mute tuşu var.
Çok yardımcı oluyor.
Evet onu fark ettim mikrofon açma kapama işime yarar bayağı. Umarım arka panele takınca sorunsuz çalışır.
Bu arada aklıma gelmişken sorayım kulaklık için ayrı bir driver falan yüklediniz mi?

Son düzenleme:
Razer Blackshark V2X 550 TL olmuş. Alınır mı sizce yoksa H2002D ile aynımı sayılır?

T. E. 600 TL V2X almak yerine bu çok daha mantıklı ancak linki bırakacağım siyah olanda girişe 3.5mm derken yeşil olanda 3.5mm/USB yazıyor. Alırsam USB olmasından dolayı Kraken t. E. Alacağım sayılır sizce USB girişi var mıdır İtopya'nın hatası mıdır?

Son düzenleme:
Ayrı bir konu açsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…