Gamenote H2002D vs Cooler Master CH321

The Exorcist

Hectopat
Yer
shurima
Daha fazla  
Meslek
Dolandırıcı
Merhaba ben birkaç saat önce şu kulaklığı aldım Havit PS4 HV-H2002D için Stereo Metalik Giriş 3,5 mm Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
Fakat bazıları dinlediğimiz şeyin sesini falan gittiğini söylemiş şimdi iptal etmeye çalışacağım 600 TL'ye sizce.
Bu mu daha iyidir o mu? Cooler daha iyi olabilir fakat kablo dolanması falan dediler. Ben Gamepower Kizaru'dan geldim onunda kablosu çok dolanırdı ve acayip sinir ederdi. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada mikrofon benim için önemlidir.

Ben H2002D'yi seçtim gayet memnunum, anakartım güncel serilerden. Mikrofon testleri seni yanıltabilir çünkü Realtek'i kurcalamak lazım birazcık iyi ses vermesi için. Ped yumuşacık bir şey, asla ağrıtmaz. Ses kalitesi nasıldır buları çok bilemeyeceğim CH321i kullanmadım lakin mikrofon konusunda için rahat olsun, fiyatının üstünde bir kalitesi var. H2002D almaya karar verirsen de Kendi sitesinden alabilirsin, daha ucuz.

Ben H2002D'yi seçtim gayet memnunum, anakartım güncel serilerden. Mikrofon testleri seni yanıltabilir çünkü Realtek'i kurcalamak lazım birazcık iyi ses vermesi için. Ped yumuşacık bir şey, asla ağrıtmaz. Ses kalitesi nasıldır buları çok bilemeyeceğim CH321i kullanmadım lakin mikrofon konusunda için rahat olsun, fiyatının üstünde bir kalitesi var. H2002D almaya karar verirsen de Kendi sitesinden alabilirsin, daha ucuz.

Benim anakart bayağı eski.

Ve bu arada Realtek'i nasıl indirip kuruyorduk ben unuttum onu.

Benim anakart Esonic H55kbl bayağı eski ses sürücüsü galiba Realtek ALC661 sesi kötü verme ihtimali bence yüksek.(tahminimce)

Bu forumda incelemesini yapan bir arkadaş vardı, eski bir anakartta kullanmasına rağmen memnun olduğunu söylemişti, yine de denemediğim için bir dey diyemeyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı