İnceleme GameNote H2002D vs Gamepower Raijin

Gamepower Raijin'i 459 TL'ye, GameNote H2002D'yi ise 559 TL'ye aldım.

İlk önce Raijini kullanma fırsatım oldu.

110000092282889.jpg

Ses kalitesinden ve mikrofonundan memnundum lakin;
Kronik dip ses sorunu,
soldan daha az ses gelmesi,
7.1'i açınca soldan daha fazla ses gelmesi ve oyunlarda seste patlama ve bozulma yaşatması sebebiyle iade ettim ve GameNote H2002D aldım.

11123514179634.jpg

Bu kulaklıktan ise konforu, malzeme ve ses kalitesi, mikrofonun tak çıkarılabilir olması sebebiyle memnun kaldım. Dip ses sorunu yok, tertemiz bir ses veriyor. Ses kartı olmadığı için B450M S2H anakartın jaklarını kullanıyorum. Raijin'in mikrofonu ve hoparlörü -yukarıda saydığım sorunları haricinde- bir tık daha iyi ses veriyor gibi geldi. Raijin'in dip ses mevzusu kulaklıktan 6-7 kere kısıp bir nebze azalsa da bir müddet kullandıktan sonra kulakta tıkanıklık yapıyordu. Artı olarak 7.1 özelliği sanal olduğu ve bu kulaklık da düşük bütçeli olduğu için gerek duymadım artık. Onun yerine Dolby Access almayı düşünüyorum.

Sonuç olarak GameNote H2002D kulaklığı Gamepower Raijin üzerine tercih ve tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower Raijin'i 459 TL'ye, Gamenote H2002D'yi ise 559 TL'ye aldım.

İlk önce Raijini kullanma fırsatım oldu.

110000092282889.jpg

Ses kalitesinden ve mikrofonundan memnundum lakin;
Kronik dip ses sorunu,
Soldan daha az ses gelmesi,
7.1'i açınca soldan daha fazla ses gelmesi ve oyunlarda seste patlama ve bozulma yaşatması sebebiyle iade ettim ve Gamenote H2002D aldım.

11123514179634.jpg

Bu kulaklıktan ise konforu, malzeme ve ses kalitesi, mikrofonun tak çıkarılabilir olması sebebiyle memnun kaldım. Dip ses sorunu yok, tertemiz bir ses veriyor. Ses kartı olmadığı için B450M S2H anakartın jaklarını kullanıyorum. Raijin'in mikrofonu ve hoparlörü -yukarıda saydığım sorunları haricinde- bir tık daha iyi ses veriyor gibi geldi. Raijin'in dip ses mevzusu kulaklıktan 6-7 kere kısıp bir nebze azalsa da bir müddet kullandıktan sonra kulakta tıkanıklık yapıyordu. Artı olarak 7.1 özelliği sanal olduğu ve bu kulaklık da düşük bütçeli olduğu için gerek duymadım artık. Onun yerine Dolby Access almayı düşünüyorum.

Sonuç olarak Gamenote H2002D kulaklığı Gamepower Raijin üzerine tercih ve tavsiye ederim.

Hocam ben Gamepower Medusa kullanıyorum ama aşırı fazla ışıklı ben kulaklıkta ışığı sevmiyorum dışarı ses veriyor mu Gamenote benim için bu önemli sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı