200'e satılmaz bu yazık olur. 220'ye gider herhalde.Hocam size şu kadar söyleyeyim. Bayram indirimi ile 235 TL'ye geliyor:
200'e satılmaz bu yazık olur. 220'ye gider herhalde.Hocam size şu kadar söyleyeyim. Bayram indirimi ile 235 TL'ye geliyor:
200'den 1 lira yükseğe satabileceğinizi düşünmüyorum. Sıklıkla sıfırı 200 liraya inmiş bir model. 200 liraya bile alıcı zor bulursunuz. Alıcı bulabilirseniz satın tabi.200'e satılmaz bu yazık olur. 220'ye gider herhalde.
Yapacak bir şey yok o vakit. Önerileriniz için teşekkür ederim. He birde şu sorum olacak. Hangi sitelere koymalıyım ve uzaktan gönderim vs. olursa güvenlik için neler yapmalıyım,?200'den 1 lira yükseğe satabileceğinizi düşünmüyorum. Sıklıkla sıfırı 200 liraya inmiş bir model.
Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. İyi geceler.Hocam satacak olursanız kargo masrafı vs en az komisyonu Gardırops kesiyor diye biliyorum. Ordan deneyin derim.
Size de hocam. Umarım en kısa sürede istediğiniz bir fiyata satarsınız.Yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim. İyi geceler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.