İnceleme Gamenote KB487L

Alt + 062 ile ">", Alt + 060 ile "<" yapılabiliyor.
Ben de o şekilde yaptım. Galiba başka çözümü yok. Neyse, bu fiyata bu kadarına da şükür.

6 yıldan fazla süredir kullanmış olduğum ve halen taş gibi çalışan Logitech G105 klavyenin sadece space tuşunda ufak bir sorun olmasından dolayı yeni klavye arayışı içindeydim. 150 TL altı klavyelerde çok fazla seçenek varmış gibi gözükse de büyük bir kısmı çöp denecek markalar olduğundan bütçeyi arttırmayı düşünüyordum. Sizin incelemenizi gördükten ve yorumlara baktıktan sonra bu klavyeyi almaya karar verdim. Açıkçası basma hissiyatı G105'den daha iyi geldi. Tabii ileride neler olacak göreceğiz. İlk izlenimden gayet memnunum. İnceleme için teşekkürler @AJFA

Klavye gayet güzel. Anti ghost özelliği var 6 tuşa kadar, normalde ben 6 tuş yetmez diye korkmuştum fakat yetiyor. Apex Legends'te sorun yaratmıyor veya R6'te MK11 de yaratır mı bilmem ama fiyatına göre alınabilecek en iyi klavyelerden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyüktür-küçüktür işaretlerini nasıl yapıyorsunuz? Bende aynı klavye var bir türlü bulamadım nasıl yapıldığını.

Hocam üstünden bayağı geçti ama ben yine de sorayım dedim, hala kullanıyor musunuz silinmeler oldu mu?

Hocam kendi kendine çoklamış ben de anlamadım teşekkür ederim cevabınız için.

Hala kullanıyorum. Herhangi bir silinme veya sorun yok, memnunum.
Bugün bu incelemeyi okuma fırsatım oldu, linke tıkladım, bir de ne göreyim! Fiyatta artış olmuş, şaşırtmadı. Yine de satın aldım hocam, klavyem olmasına rağmen bu klavyeye geçme tercihinde bulundum. Böyle faydalı incelemelerin devamı dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…