İnceleme Gamenote KB487L

Az önce GittiGidiyor-GarajOnline üzerinden 181 liraya 30 lira kupon tanımlayarak 151 liraya +4.5 TL ekleyerek 9 taksit toplamda 155 liraya aldığım ürün (enflasyondan ötürü taksit severim). Aslında 600 liraya kadar bütçe belirlemiştim ama incelemeden ve kullanıcı yorumlarından bu ürünün ihtiyacımı karşılayacağını gördüm. Teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun öyle ahım şahım bir şey beklemeyin ama 150 TL`ye en iyisi.

Herhangi bir sorun yok hocam. Ürün gayet kullanışlı. İşim gereği sağdaki sayı kısmını çok fazla kullanıyorum. Yaylarında falan da esneme olmadı.

Hala kullanıyor musunuz? Herhangi bir sorun vb. bir durum var mıdır? Tuş silinme gibi şeyler oldu mu acaba? Almayı düşünüyorum da merak ettim.
Hala kullanıyorum, herhangi bir tuş silinmesi söz konusu değil. İlk aldığım gibi.

Hala kullanıyor musunuz? Herhangi bir sorun vb. bir durum var mıdır? Tuş silinme gibi şeyler oldu mu acaba? Almayı düşünüyorum da merak ettim.
Tuşlardaki yazıların "WASD" bölümü biraz fazla kullanmaktan dolayı diğerlerine göre soluk gözükse de hiçbir silinme olmadı. Galiba 1 yıldır falan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…