Gamenote KB884l alınır mı?

Anladım teşekkürler.

Sormayı unuttum tuş düzeni nasıl bu modelin Türkçe harfler var mı?
Hocam onu şöyle açıklayayım. Görüntü olarak ingilizce ama tuşların yeri değişmiyor. Yani örnek vermek gerekirse türkçe düzende L harfinin sağında Ş harfi var. Bu klavyede L harfinin sağında noktalama işareti gösteriyor ama siz ona bastığınızda yine Ş olarak algılayacak. Kısacası sadece görüntüsü farklı.

Hocam onu şöyle açıklayayım. Görüntü olarak ingilizce ama tuşların yeri değişmiyor. Yani örnek vermek gerekirse türkçe düzende L harfinin sağında Ş harfi var. Bu klavyede L harfinin sağında noktalama işareti gösteriyor ama siz ona bastığınızda yine Ş olarak algılayacak. Kısacası sadece görüntüsü farklı.
t60 klavyelerdeki gibi yani

Selamlar, başlıkta belirttiğim klavye nasıldır? Alınır mı?
Dostum, belirttiğin klavyeye o para verilmez. İki gün sonra çöpe atarsın. Biraz para biriktir, kenara koy; uzun süre kullanabileceğin bir klavye önereyim sana.
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK konusunda emin ol, memnun kalacaksın. Şu an Türkiye'ye yeni gelen en popüler marka Machenike ve ürünleri gayet kaliteli. Herhangi bir sorunda Türk yöneticilerine ulaşabilirsin. Verdiğin paraya kesinlikle değecek bir ürün."

Dostum, belirttiğin klavyeye o para verilmez. İki gün sonra çöpe atarsın. Biraz para biriktir, kenara koy; uzun süre kullanabileceğin bir klavye önereyim sana.
Machenike K600-B100 Lite Kablolu Red Switch RGB Siyah Gaming Klavye | GANK konusunda emin ol, memnun kalacaksın. Şu an Türkiye'ye yeni gelen en popüler marka machenike ve ürünleri gayet kaliteli. Herhangi bir sorunda Türk yöneticilerine ulaşabilirsin. Verdiğin paraya kesinlikle değecek bir ürün."

K500B-B87 modelini satın aldım teşekkürler.

bende aldım hocam simdi, geldiğinde editleyip yazabilir misin tecrübeni
Merhaba, Birkaç gündür bu klavyeyi aktif olarak kullanıyorum ve önceki klavyem (T60 Blic) ile kıyasladığımda verdiği hissiyatın çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Switch markasını bir arkadaşım yazmıştı ama tam hatırlayamıyorum. Ancak piyasadaki çoğu Outemu switch’ten daha iyi olduğunu belirtmişti.
Kısaca klavyeden bahsetmem gerekirse, siparişi Red Switch olarak vermiştim ama Blue Switch göndermişler. Bu benim için sorun olmadı çünkü sesi çok yüksek değil ve tam aradığım tarzda. Işıklandırması rainbow olduğu için buradan küçük bir puan kırdım, ancak genel olarak oldukça şık ve kompakt bir ürün. Açıkçası çok hoşuma gitti.
Normalde fiyatı yaklaşık 1.500 TL civarında, ancak N11’e yeni üye olunca ilk siparişe özel 150 TL indirim verdiklerini gördüm. Bu sayede klavyeyi 1.200 TL civarında bir fiyata aldım. Biraz araştırdım ve bu marka Türkiye’de çok bilinmese de (ülkemize yeni gelmiş) yurt dışında popüler ve kaliteli bir marka olarak biliniyor. Uzun vadede nasıl bir performans göstereceğini bilmiyorum ama şu an için herhangi bir sorunu yok. Bence tam bir fiyat/performans ürünü.

Şimdiden sizin de klavyeniz hayırlı olsun Ürünü teslim aldıktan sonra siz de düşüncelerinizi paylaşır mısınız? 😊

Işıklandırması rainbow olduğu için buradan küçük bir puan kırdım
Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın ama rainbow olduğunu ilk defa gördüm. İzlediğim videolarda da hep RGB versiyonları vardı. Satıcı da RGB yazdığına göre öyledir diye umuyordum.

bende aldım hocam simdi, geldiğinde editleyip yazabilir misin tecrübeni
Hocam bütçe 1600 e çıkıyorsa buna da bakın derim. Artık almışsınız ama söyleyim dedim yine de.

Klavyenin sesi

Yeni gelmiş bir model. İyzico %10 + 300 tl cashback ile 1600 e geliyor. Fiyatına göre çok iyi klavye. Bütçe çıkmıyorsa da machenike de üzmez, hayırlı olsun.

Hayırlı olsun hocam, iyi günlerde kullanın ama Rainbow olduğunu ilk defa gördüm. İzlediğim videolarda da hep RGB versiyonları vardı. Satıcı da RGB yazdığına göre öyledir diye umuyordum.

Teşekkürler, RGB olmasa da olur kullanıma engel değil nasıl olsa :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı