Gamenote MS1001 mouse için mouse pad önerisi

Aynı fare bende de var bu ürünü kullanıyorum.
Hızlı flick atınca sıkıntı olmuyor dimi? Mouse da sorun olabilir mi diye düşünüyordum.

Hızlı flick atınca sıkıntı olmuyor dimi? Mouse da sorun olabilir mi diye düşünüyordum.
O fare ile olan bir olay. Mousepad en fazla hissiyat anlamında farklılık yapar, eğer faren sapıtıyorsa mouse pad'den kaynaklı olması için inanılmaz dandik olması lazım pad'in. Bu arada katsuka alınmaz, kullanıcı yorumlarında çok ince olduğundan bahsediliyor. Ürün hakkında detaylı bilgi de yok, deseni iyi diye alınmamalı bence. XRades al geç, 3mm kalınlıkta. Günümüz oyunları için önerilen minimum kalınlık bu değer ve bu bütçede 3mm mouse pad gerçekten iyi, kalınlıkla beraber fiyatta artıyor çünkü.

O fare ile olan bir olay. Mouse pad en fazla hissiyat anlamında farklılık yapar, eğer faren sapıtıyorsa mouse Pad'den kaynaklı olması için inanılmaz dandik olması lazım Pad'in. Bu arada katsuka alınmaz, kullanıcı yorumlarında çok ince olduğundan bahsediliyor. Ürün hakkında detaylı bilgi de yok, deseni iyi diye alınmamalı bence. XRades al geç, 3mm kalınlıkta. Günümüz oyunları için önerilen minimum kalınlık bu değer ve bu bütçede 3mm mouse pad gerçekten iyi, kalınlıkla beraber fiyatta artıyor çünkü.

James Donkey JD450'yi aldım şu an kargoda. İade etmeme fazla gerek var mı? Kaliteli bir mouse pad mi yani

Etme. Kalitelidir.
Tamamdır teşekkür ederim. Kargo geldiği zaman deneyimlerimi buraya bırakırım.
Etme. Kalitelidir.
Bugün kargo elime ulaştı. Fakat ani çevirince daha fazla takılma yerinde durma yada tanımama sorunu oldu. İade edip yeni bir mouse pad bakmam gerekmi yoksa mouse mi değiştirmem gerek?

Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim. Kargo geldiği zaman deneyimlerimi buraya bırakırım.

Bugün kargo elime ulaştı. Fakat ani çevirince daha fazla takılma yerinde durma yada tanımama sorunu oldu. İade edip yeni bir mouse pad bakmam gerekmi yoksa mouse mi değiştirmem gerek?
Farklı bir mouse deneyin üzerinde. Sorun olmaması gerek. Mouse ile alakalı olabilir.

Farklı bir mouse deneyin üzerinde. Sorun olmaması gerek. Mouse ile alakalı olabilir.
Gamenote ms814 ü denedim bide. Oda optik bir mouse. Ve sorunsuz çalıştı. Benim mouse ucuz bir mouse değil fakat neden böyle yaptı hiçbir fikrim yok. Sanırım optik bir oyuncu mouse u almam gerekiyor. Varmı bildiğiniz uygun fiyatlı acaba? Yada elimdeki bu mouse için bir çözüm önerisi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı