GAMEON GOE24FHD165 monitör alınır mı?

Panelinin modelini biliyor musunuz? Ayrıca ghosting için fotoğraf atarsanız sevirim.

@Lory7 yardım eder misin? Panelin ismi nasıl öğreniliyordu?

Panelin gerçek özelliklerini bulup panelook gibi sitelerden bulabiliyoruz.

Panelin ismi derken benim bahsettiğim igzolardan mı bahsediyorsun?

Bu arada gameon alan arkadaş için üzüldüm araplar gibi patlayacak oda.

Panelin gerçek özelliklerini bulup panelook gibi sitelerden bulabiliyoruz.

Panel kodları oluyor ya onlardan bahsediyorum. Merak ettim bu monitörün panelini. Hazır forumda biri varken sormak güzel olur.

Panelin ismi derken benim bahsettiğim igzolardan mı bahsediyorsun?

Yok onlardan bahsetmiyorum.

Panel kodları oluyor ya onlardan bahsediyorum. Merak ettim bu monitörün panelini. Hazır forumda biri varken sormak güzel olur.

Yok onlardan bahsetmiyorum.

Maalesef bu monitörün panelini bulmak zor çünkü piyasaya yeni çıktı sayılır ve adamakıllı hiçbir incelemesi yok. Doğru özelliklerini bilmeden bulamayız.

Maalesef bu monitörün panelini bulmak zor çünkü piyasaya yeni çıktı sayılır ve adamakıllı hiçbir incelemesi yok. Doğru özelliklerini bilmeden bulamayız.

Başka bir forumda monitörün panel özelliklerini bazı tuş kombinasyonlarıyla bulunacağını söylemişlerdi. Uyarı yememek için forum ismi vermeyeceğim ama SS'i atmamda sıkıntı olmaz sanırım.

1687282327723.png

1687282362576.png

Başka bir forumda monitörün panel özelliklerini bazı tuş kombinasyonlarıyla bulunacağını söylemişlerdi. Uyarı yememek için forum ismi vermeyeceğim ama SS'i atmamda sıkıntı olmaz sanırım.

Eki Görüntüle 1829369

Eki Görüntüle 1829375

Bunu bende ilk defa gördüm. Biraz araştırdım. SKU numarası varsa zor ama bulunabilir evet.

SKU = stok tutma birimi.

Ama bu çok zor bir işlem. Yanlış anlamayın ama gameon monitörü almayı tercih eden birinin bunu yapabileceğini sanmam. Kendimin yapabileceğini bile düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Panelinin modelini biliyor musunuz? Ayrıca ghosting için fotoğraf atarsanız sevirim.

@Lory7 yardım eder misin? Panelin ismi nasıl öğreniliyordu?
Gosting Test

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gameon IPS monitörü aldım gayet memnunum bir aksilik çıkmadı. Free Sync destekliyor. 165 Hz 1 ms kullanıyorum. HDR özelliği yok bilginiz olsun (ya da ben bulamadım). Çünkü monitör 250 nit parlaklığa sahip HDR için 300 nit gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca hoparlör de bulunmakta. Fiyat performans ürünü. Ölü piksel veya ghosting yok.
Knk şu anlık sıkıntı varmı memnun musun?

Bende kullanıyorum şu an monitörü ghosting gibi bir problem yok.
Şu anda memnun musun knk ölü piksel Ghosting vs varmı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı