GAMEON GOE24FHD165 monitör alınır mı?

Kanka şu anlık sıkıntı var mı memnun musun?

Şu anda memnun musun kanka ölü piksel ghosting vs var mı?

Ben memnunum 2 aydır sıkıntısız kullanıyorum sıfır ölü pixel sıfır ghosting. Zaten videosunu da çektim attım. Hep 165 Hz de kullanıyorum bir problem yok. Ama 2K monitörü nasıl bilemem. Fiyatlar maalesef çok yükseldi.

Ben memnunum 2 aydır sıkıntısız kullanıyorum sıfır ölü pixel sıfır ghosting. Zaten videosunu da çektim attım. Hep 165 Hz de kullanıyorum bir problem yok. Ama 2K monitörü nasıl bilemem. Fiyatlar maalesef çok yükseldi.

Hala kullanıyor musun bu ay sonu 240 Hz modelini almayı düşünüyorum kötü yönü var mı monitörün ya da kullandığın süre boyunca bir şey oldu mı monitöre.

Hala kullanıyor musun bu ay sonu 240 Hz modelini almayı düşünüyorum kötü yönü var mı monitörün ya da kullandığın süre boyunca bir şey oldu mı monitöre.
İkimizinde nicki blade miş :D

İkimizinde nicki Blade miş :D

Hocam yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum GOE24FHD165 modelini ve ben gayet memnunum üründen. Ghosting neredeyse yok OverDrive modunu açınca. Mesela abimde 170Hz 2K ViewSonic var ve arada devasa fark var gerçekten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı