Gamepad ile Online FPS oyunu oynanır mı?

erdemm32

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox Series S'im var BF1 yükledim ama Online oynamakta çok zorlanıyorum. Oysaki Valorant'ta elom elmas yani gamepad ile FPS oyunu oynayabileneniz var mı?

Arkadaşlar Xbox Series S'im var BF1 yükledim ama Online oynamakta çok zorlanıyorum. Oysaki Valorant'ta elom elmas yani gamepad ile FPS oyunu oynayabileneniz var mı?
Hocam gamepad ile online FPS'i geçtim hikayelileri bile oynayamıyorum, gamepad ile bir tek roguelike, parkur tarzı oyunları oynayabiliyorum. O sağ analog ile kamerayı kağnı sürer gibi yavaş yavaş çevirmek, istediğim hedefe odaklanamamak beni çok uyuz ediyor.

Gamepad ile hızlı FPS oyunlarını oynamak çok zor oluyor. Bir dönem R6 oynadım gamepad ile daha sonradan saldım CoD gibi çok güçlü bir aim asisti yoksa oyunun gamepad ile kesinlikle oynanamaz.

Gamepad ile sadece witcher 3 tarzı veya parkur oyunları rahat oynanabiliyor. Çünkü gamepad ile milimetrik olarak çevirmek imkansız, kimse yapamaz. Yapsa bile zaten yapana kadar ölür veya oynayamaz. Fare ile milinin de milimi şeklinde döndürebiliyorsun. Bende Xbox Series s var çok oyun oynadım ama faredeki rahatlık hiçbir şeyde yok. Ha tabi parkur oyunu falan gibi şeyler çok rahat oluyor o ayrı bir şey.

Gamepad ile sadece Witcher 3 tarzı veya parkur oyunları rahat oynanabiliyor. Çünkü gamepad ile milimetrik olarak çevirmek imkansız, kimse yapamaz. Yapsa bile zaten yapana kadar ölür veya oynayamaz. Fare ile milinin de milimi şeklinde döndürebiliyorsun. Bende Xbox Series S var çok oyun oynadım ama faredeki rahatlık hiçbir şeyde yok. Ha tabii parkur oyunu falan gibi şeyler çok rahat oluyor o ayrı bir şey.

Yo şu anda Mafia Definitive Edition Forza 5 lego Star Wars falan oynuyorum güzel ama Online FPS oyunlarında patlıyorum.

Başka fikri olan yok muuu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı