Gamepad ile singleplayer hikayeli oyun oynanır mı?

Bu oyunlar zaten gamepadlere göre tasarlanıyor. Hikayeli oyun oynarken gamepad rahatlığına alıştığınız zaman klavyede oynamak istemezsiniz.

Rekabetçi oyun oynamıyoruz kanka ateş etmek için çok da uğraşmana gerek yok gamepade alıştığım için rekabetçi oyunları bile mousedan daha iyi oynuyorum ben gamepadle.
Şimdiye kadar denediğim hiçbir oyunda klavye mouse rahatlığı vermedi ateş etmek, 1 aydır kullanıyorum kontrolcü, yıllardır klavyeden yarış oyunu oynamama rağmen şu an sadece kontrolcü ile oynuyorum, kontrolcü için dizayn edilmiş oyunda rahatlığını belli ediyor zaten ama GTA 4 oynuyorum mesela şu anda, ateş etmek çok rahatsız hissettiriyor kontrolcü ile.

Şimdiye kadar denediğim hiçbir oyunda klavye mouse rahatlığı vermedi ateş etmek, 1 aydır kullanıyorum kontrolcü, yıllardır klavyeden yarış oyunu oynamama rağmen şu an sadece kontrolcü ile oynuyorum, kontrolcü için dizayn edilmiş oyunda rahatlığını belli ediyor zaten ama GTA 4 oynuyorum mesela şu anda, ateş etmek çok rahatsız hissettiriyor kontrolcü ile.

Alışma meselesi bende şu anda kontrolcü ile GTA 4 oynuyorum rahatsiz etmiyor ve adamları da doğru düzgün vurabiliyorum.

Bazı arkadaşlarım gamepad ile daha önce oynamadığım için FPS oyunu oynamakta cok zorluk cekeceğimi ve zor olacağı için oynamamı söylediler
Klvaye fareye alışan çeker fakat gamepade alışanda klavye farede çeker. Bunlar tamamen alışkanlık meselesi.

Alışma meselesi bende şu anda kontrolcü ile GTA 4 oynuyorum rahatsiz etmiyor ve adamları da doğru düzgün vurabiliyorum.
Multiplayer beklerim hocam orda bakalım vurabilecek misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı