Gamepad ölü bölge testi nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Hardware adlı siteye giriyorum.

1736098642085.png

Fakat nasıl yapılacagını bılmıyorum. Beni böyle bir yere atıyor yardımcı olur musunuz?

Hocam tek tek Gamepad'deki tuşlara basmayı dener misiniz?
Not: Aldığınız gamepad sanırsam ucuz olanlardan. O gamepad'den pek bir umudunuz olmasın hocam. Aynısı ben de var, çöpe atmayı bile düşündüm. Bütçem çok yok ama düzgün bir gamepadim olsun diyorsanız bunu alabilirsiniz. Ben de aldım, muhtemelen yarın elime ulaşır. Gerek YouTube, gerekse kullanıcı incelemeleri harika.
Hesaplı Xbox Gamepad.

Aşağıda siz analogları çevirdikçe içindeki renk değişen çemberler olmalı oradan yapabilirsiniz. Örneği ekte mevcut.

Dosya Ekleri

• 1734028531570.png
    1734028531570.png
    121,1 KB · Görüntüleme: 224
Hocam tek tek Gamepad'deki tuşlara basmayı dener misiniz?
Not: Aldığınız gamepad sanırsam ucuz olanlardan. O Gamepad'de pek bir umudunuz olmasın hocam. Aynısı ben de var, çöpe atmayı bile düşündüm. Bütçem çok yok ama düzgün bir gamepadim olsun diyorsanız bunu alabilirsiniz. Ben de aldım, muhtemelen yarın elime ulaşır. Gerek YouTube, gerekse kullanıcı incelemeleri harika.
Hesaplı Xbox Gamepad.

Başkalarında çıkan daire yok bende.

Aşağıda siz analogları çevirdikçe içindeki renk değişen çemberler olmalı oradan yapabilirsiniz. Örneği ekte mevcut.

Bende daire yok neden olabilir?

Alakası yok. Bu dairesellik testidir. Ölü bölge testi için şu videoya bakın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı