Gamepad Önerisi

Hocam 2.el ilgilenirseniz bende Xbox 360 kolu var kablolu orijinal 155TL fiyatı.
2. el ve pahalı.

Eğer bütçe yeterse Xbox One S kolu alabilirsiniz. Eğer yetmiyor ise Monster Pusat Pro'nun güncellenmiş halini alın. Şunu da söyleyeyim, Pusat Pro'da deadzone sorunu yaşayanlar var. Ayrıca Pusat Pro One S'e göre biraz daha küçük.
 
Pusat Pro'da sorun yaşayanlar var. Stokları da yok galiba. 2. el düzgün bir Xbox One kolu iyi olur. Ama F710'da öyle aman aman sorun görmedim. Bence onu da alabilirsiniz.
 
Aklıma 3 farklı ürün yerleşti; Microsoft Xbox One S, Dualshock 4 ve F710.

Xbox One S

Dualshock 4

Logitech F710

İnternet sitesi pek farketmiyor, satıcı güvenli olduğu ve siteye güvenim olduğu sürece her siteden alabilirim. Sizce iki gamepadin (Dualshock 4 ile Xbox One S) arasındaki 250 lira farka değer mi? Daha yeni @byand bir tane cevap göndermiş ve "F710'da öyle aman aman bir problem göremedim" demiş ben de düşündüklerim arasına F710'u da ekleyeyim dedim. Bütçemi de güncelledim, şu anlık bütçem 500 ama alacağım şey 500'ü geçiyorsa 1 2 ay daha para biriktirip sonra onu alacağım. Eğer F710'un konfor ve kritik kopma sorunları yoksa F710 alabilirim.
 
Son düzenleme:
8Bitdo SN30 PRO + alabilirsiniz. Steamde Pro kontrol şemasını aktif hale getirip üzerindeki ikonlar ile aynı buton düzenini kullanabilirsiniz.
Alacağım ürünü Türkiye üzerinden almayı planlıyorum, üründe herhangi bir problem falan yaşarsam garantisi daha kolay olur yurtdışı satışlarına göre. Tuşların üzerinde üçgen yuvarlak vs logolar yokmuş sanırım, gamepadlerin hangi tuşu nerede ezbere bilmediğimden tuşların üzerinde logolar olsaydı güzel olurmuş. Bir de ürünü tek Steam platformu üzerinde kullanmayı düşünmüyorum, Epic Games'ten de sahip olduğum oyunlar var ve gamepadin bilgisayarda universallığı önemli.
 
8Bitdo SN30 PRO + alabilirsiniz. Steamde Pro kontrol şemasını aktif hale getirip üzerindeki ikonlar ile aynı buton düzenini kullanabilirsiniz.
8BitDo'lar biraz küçük olabiliyor.

Xbox One ve DualShock arasında şöyle bir fark var. Xbox One kolu zaten Microsoft'un. Cihazda özellikle bir sorun olmadıkça sıkıntısız çalışır. DS4 için yazılım kurmalısın. Hangi tuş dizimi hoşuna gidiyorsa onu al.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı