Gamepad önerisi

Peki indirimi F310a mı istiyorsunuz yoksa genel bir indirim mi ayrıca ikinci el alınır mı sizce?

F310 için indirim bekliyorum. Dediğim gibi bu bütçede başka gamepade bulaşmayın.
2. eli şahsen tercih etmem, analoglar sıkıntılı bir parça ne olacağı belli olmaz.

Deneyebileceğim bir yer var mı? Tuşları çok sert ve ergonomisi çok kötü diyorlar.

Genel olarak kapalı kutuda oluyorlar, hiç açık deneme sürümü olan görmedim. Yine de vatan gibi yerlere sorabilirsiniz.

F310 için indirim bekliyorum. Dediğim gibi bu bütçede başka gamepade bulaşmayın.
2. eli şahsen tercih etmem, analoglar sıkıntılı bir parça ne olacağı belli olmaz.

Genel olarak kapalı kutuda oluyorlar, hiç açık deneme sürümü olan görmedim. Yine de vatan gibi yerlere sorabilirsiniz.
bir indirim halinde bende almayı düşünüyorum suanlik takip etmemi önerdiğiniz siteler var mıdır

sanirim paraya kıyıp 2.el Xbox 8.nesil ya da 9.nesil alacağım fakat çakma olup olmadığını nasıl anlarım ve cakmalari üretiliyor mu bilmiyorum yardım edecek varsa çok iyi olur

sanirim paraya kıyıp 2.el Xbox 8.nesil ya da 9.nesil alacağım fakat çakma olup olmadığını nasıl anlarım ve cakmalari üretiliyor mu bilmiyorum yardım edecek varsa çok iyi olur
Seri numarasından kontrol ediliyordu sanırım.
8 ve 9.nesil 2.elde aynı para nerdeyse mutlaka 9 alın.

8 ve 9.nesil 2.elde aynı para nerdeyse mutlaka 9 alın.
evet 8.nesil 700 tl 9.nesil 900 tl bandında bulunuyor en azından benim bulduklarım öyle 9.nesil almayı düşünüyorum şuanlık fakat şu seri numarası olayının nasıl anlaşıldıgını biliyor musunuz acaba

Sanirim paraya kıyıp 2.el Xbox 8.nesil ya da 9.nesil alacağım fakat çakma olup olmadığını nasıl anlarım ve cakmalari üretiliyor mu bilmiyorum yardım edecek varsa çok iyi olur

evet 8.nesil 700 tl 9.nesil 900 tl bandında bulunuyor en azından benim bulduklarım öyle 9.nesil almayı düşünüyorum şuanlık fakat şu seri numarası olayının nasıl anlaşıldıgını biliyor musunuz acaba
Yok sadece duymuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı