Gamepad önerisi

HarryPowell

Hectopat
Yer
Ataşehir/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarımı ve Programlama
Arkadaşlar merhaba. Şu an Xbox 9. nesil gamepad kullanıyordum ve yanında F710 almıştım fakat F710 bozuldu. Sizce aynı 9. nesil bir tane daha gamepad mi almalıyım yoksa önerdiğiniz gamepad var mı?

Arkadaşlar merhaba. Şu an Xbox 9. nesil gamepad kullanıyordum ve yanında F710 almıştım fakat F710 bozuldu. Sizce aynı 9. nesil bir tane daha gamepad mi almalıyım yoksa önerdiğiniz gamepad var mı?
Forumdakiler orijinal Xbox gamepadini pek sevmiyor ama bence Xbox 9. nesil alınabilir.

DualSense'de alınabilir ben şahsen kullanıyorum ve her oyunda da çalışıyor gamepade alıştıktan sonra Xbox tuşlarının ekranda çıkması rahatsız etmiyor.

DualSense'de alınabilir ben şahsen kullanıyorum ve her oyunda da çalışıyor gamepade alıştıktan sonra Xbox tuşlarının ekranda çıkması rahatsız etmiyor.
Aslında çeşitlilik bakımından dualsense alabilirim. Ekranda xbox tuşları mı çıkıyor dualsense'yi kullandığımız zaman anlamadım o kısmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı