Gamepad önerisi

Herkese iyi günler. Çok nadiren hikayeli oyunlar oynayan biriyim. Genelde sıkılır bırakırım ama arada deniyorum. Dün uncharted™ hırsızlar mirası koleksiyonu oyunu indirdim ve başladım. Oyun ilk açılışta gamepad e uyumlu oyun diye bir yazı çıktı. Öyle başladım daha yarım saat oldu ama oyunda güzel gibi, bunu gamepad ile devam edeyim belki daha iyi olur diye düşündüm. Aklıma direkt Logitech G F710 geldi. MediaMarkt bugün teslim alabileceğim haliyle 1.419 TL'ye alınabiliyor. Akakçe'den de baktığımda 100 TL düşüğüne yine MediaMarkt satıyor. 1-2 gün beklemek yerine 100 TL fazla verip bugün almak daha mantıklı geldi.
Sizce bunu direkt alayım mı yoksa daha mantıkı seçenekler var mıdır? İkinci el almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi ramazanlar.

1772378519555.png

Logitech F710 asla alınmaz.

Bu konuda anlattım sebeplerini.

Logitech F710 asla alınmaz.

Bu konuda anlattım sebeplerini.

Ben bugün teslim alırım diye mantıklı gelmişti ancak 3 kişinin bir anda alınmaz demesi garibime geldi. Bu kadar sevilmediğini bilmiyorum. Sepetimde duruyordu sildim şuanda. Bu claw markasını bilmiyorum ama herkes önermiş. Teşekkür ederim. Bunu alayım bari.

Ben bugün teslim alırım diye mantıklı gelmişti ancak 3 kişinin bir anda alınmaz demesi garibime geldi. Bu kadar sevilmediğini bilmiyorum. Sepetimde duruyordu sildim şu anda. Bu claw markasını bilmiyorum ama herkes önermiş. Teşekkür ederim. Bunu alayım bari.

Çok eski, Hall effect bulunmayan, tuşları tuğla gibi olan bir kol. Hayır ucuz olsa dersin ki başka alternatif yok mecbur. Bir de 1500 liraya satıyorlar. Zamanında 900-1000 liraya bile daha iyi olan kollar alınıyordu indirimle. Claws iyidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı