Gamepad önerisi

Nasuhi Kanur

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
msı a620 anakart
7500f işlemci
7700xt ekran kartı
Bütçem maksimum 1.5k ona göre bir kol önerir misiniz? PC için istiyorum FIFA GTA falan oynayacagım.

21 inde stoğa girecekmiş

Bu normalde 1500 tlydi bir anda fiyatı yükseltmişler dolar zıplamasından sonra sanırım.

Bütçe üstü ürün önermeyi sevmem ama değeceğinden ötürü listenizde olsun isterim:

8Bitdo Ultimate 2C

Kaliteli ve şık bir kol, forumda baya alan var, almasına nasip olduklarım var. Herkes memnun gördüğüm kadarıyla, bir bakın.

Fantech shooter 3 öneririm ben de kullanıyorum.

Ekran görüntüsü 2024-11-15 083756.png

Ölü bölge de böyle.

Bütçe üstü ürün önermeyi sevmem ama değeceğinden ötürü listenizde olsun isterim:

8Bitdo Ultimate 2C

Kaliteli ve şık bir kol, forumda baya alan var, almasına nasip olduklarım var. Herkes memnun gördüğüm kadarıyla, bir bakın.
Bunu wifi desteği olmayan pcde kullanabilir miyim acaba

Fantech shooter 3 öneririm ben de kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2449294

Ölü bölge de böyle.
Hissiyatı falan nasıl acaba

21 inde stoğa girecekmiş

Bu normalde 1500 tlydi bir anda fiyatı yükseltmişler dolar zıplamasından sonra sanırım.

Bu ikisi arasında tercihiniz hangisi olurdu

Bunu wifi desteği olmayan pcde kullanabilir miyim acaba

Hissiyatı falan nasıl acaba

Bu ikisi arasında tercihiniz hangisi olurdu
8Bİtdo Ultimate 2 için konuşuyorum: USB dongle ile kullanıyorsunuz, Wifi gerekmiyor. Hissiyatı gayet iyi, kalitesiz hissettirmiyor bir ağırlığı var, trigger ve sticklerde hall effect var yani drift sorunu neredeyse yok.

8Bİtdo Ultimate 2 için konuşuyorum: USB dongle ile kullanıyorsunuz, Wifi gerekmiyor. Hissiyatı gayet iyi, kalitesiz hissettirmiyor bir ağırlığı var, trigger ve sticklerde hall effect var yani drift sorunu neredeyse yok.
Yani bütçemi aşmayı başarabilirsem onu almayı denicem

Gayet iyi ele oturuyor şarj süresi bayağı iyi RT lt tuşlarında çok az ölü bölge var hissedilmeyecek derecede. Malzeme kalitesi aşırı iyi değil onu bilin.

Video atabilme şansınız varmmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı