Gamepad önerisi

Hocam benim anakartımda hem Wi-Fi hem de Bluetooth yok. Ona baglı bir gamepad var mı kullanbılecegım ama kablosuz olan?
Hocalarım bu cevabı herkes alabilir zaten kablosuzların hepsinin yanında kablo ve dungle çıkıyor kutudan. USB portlu.

Hall effect zaten bu sorun için çıkarılan bir şey değil mi?
Hayır tarihi edwin hall tarafından keşfedilen bişey.
Manyetik alan içerisinde bulunan ve üzerinden akım geçen bir iletken boyunca gerilim oluşması olayına Hall etkisi denilmektedir. 1879'da Dr. Edwin Hall tarafından keşfedilmiştir. Gerilimin doğrultusu iletkenden geçen akımın ve manyetik alanın yönüne diktir.

Hayır tarihi edwin Hall tarafından keşfedilen bir şey.
Manyetik alan içerisinde bulunan ve üzerinden akım geçen bir iletken boyunca gerilim oluşması olayına Hall etkisi denilmektedir. 1879'da dr. Edwin Hall tarafından keşfedilmiştir. Gerilimin doğrultusu iletkenden geçen akımın ve manyetik alanın yönüne diktir.

Hocam onu biliyorum zaten geçen sene araştırırken görmüştüm. O anlamda sormadım bu özellik drift sorununu çözmüyor mu zaten demek istemiştim.

Hocam onu biliyorum zaten geçen sene araştırırken görmüştüm. O anlamda sormadım bu özellik drift sorununu çözmüyor mu zaten demek istemiştim.
Evet. Drift çok kullanımdan ve temastan oluyor yıllardır sonynin satış için düzeltmediği istese 1 günde düzeltebileceği sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı