Gamepad önerisi

windowsxp2001

Centipat
Katılım
4 Mayıs 2020
Mesajlar
6
Merhebalar Gamepad Monster Pusat satın almayı düşünüyordum ama benim baktığım zaman fiyatı 180 tllerdeydi şimdi ise 300 TL olmuş bu yüzden kararsız kaldım ürünü kullanan arkadaşım bu fiyata bu Gamepad değmez dedi farklı Gamepad'lara yönel dedi sizce bu ürüne bu fiyat uygun mu yoksa farklı Gamepad'ları mı araştırsam şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler.

Screenshot_5.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech F310 kullanıcısıyım ve açıkçası çok memmunum. Ele oturuyore ve çok rahat. Eksileri ise titreşim yok ve kablolu. Eğer bütçeniz fazla yoksa 2.el bir F310 işinizi hayli hayli görür. Bütçeniz daha fazla ise F710 tavsiye ederim. Xbox Controller'lar biraz pahalı.
 
Ben de kullanıyorum gerçekten 300 TL fazla. Fakat ekonominin de hali ortada. Xbox 360 Controller de alınabilir fakat orijinalini bulabilmek mümkün değil. İkinci elden Xbox One Controller de alınabilir.

Xbox One Controller fiyatı bütçemi çok aşıyor 2.el alsam şansıma bir sıkıntısı çıkar. Başka bir forumda Monster Pusat fiyatı düşer diyorlar sizce öyle olma şansı var mı maddi durumum zorlasam bu kadar oluyor yoksa bu bile pahalı benim için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı