Rehber Gamepad Tier list

F710'u şakasız 6 yıldır kullanıyorum bimeksten almıştım o zamanlar. Hala taş gibi kol. Ne deadzone var ne tuşlarda sıkıntı. Kablosuzu biraz zayıflasada F1 gibi oyunlarda çok az sıkıntı çıkarttı emektar. Orta sınıf bir kol almak isteyenlere öneririm.

Evet kesinlikle tam orta sınıf bir kol. Ne iyi ne de kötü bir model.

Kusursuz bir rehber. Onurlandırıyorsun bizi.🎖️

Bu şeref için teşekkür ederim. Listede bulunmayan bir kontrolcü hakkında soruların varsa cevaplarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
F710'u şakasız 6 yıldır kullanıyorum bimeksten almıştım o zamanlar. Hala taş gibi kol. Ne deadzone var ne tuşlarda sıkıntı. Kablosuzu biraz zayıflasada F1 gibi oyunlarda çok az sıkıntı çıkarttı emektar. Orta sınıf bir kol almak isteyenlere öneririm.
Ben de önceden F710 kullanıyordum, cidden çok güzel bir kol ama ben habire LT ve RT'de sorun yaşıyordum. Ya takılı kalıyor ya da sonuna kadar basmıyor en dipte %70 falan algılıyor.

Kontrolcüyü kullanmaya devam et. İleride başını ağrıtmaz umarım. Bu biraz şans işi de aslında.
Drift sorunu yaşarsam nasıl çözebilirim? Şimdilik bir şey yok kolda sadece ilerde neyle karşılaşabilirim merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende önceden F710 kullanıyordum, cidden çok güzel bir kol ama ben ha bire lt ve RT'de sorun yaşıyordum. Ya takılı kalıyor ya da sonuna kadar basmıyor en dipte %70 falan algılıyor.

Drift sorunu yaşarsam nasıl çözebilirim? Şimdilik bir şey yok kolda sadece ileride neyle karşılaşabilirim merak ettim.

WD 40 sprey genellikle en kolay çözüm yoludur.

Bende önceden F710 kullanıyordum, cidden çok güzel bir kol ama ben ha bire lt ve RT'de sorun yaşıyordum. Ya takılı kalıyor ya da sonuna kadar basmıyor en dipte %70 falan algılıyor.

Birkaç ay önce komple söküp tuşlarını tekrar taktım ve yağladım kolun. Benimkinde de LB ve RB tuşlarına sert basmazsam algılamıyor. Normalde LT ve RT çok sağlamdır aslında seninkinde neden öyle oldu anlamadım.

8BitDo Ultimate Bluetooth doğrudan SSS tier olmalı, listede geçmiyor bile. Hall Effect joystickler (0 drift, 0 deadzone. Özellikle 0 deadzone anlatılamayacak kadar iyi, yaşanmalı.), dock, bitmeyen pil ömrü, 2.4GHz desteklemesi, arka tuşlar, dpad kalitesi, değiştirilebilir ön tuşlar ($3'e xbox layout tuş satılıyor burada, ben alıp taktım), type-c, 2.4GHz'ye ek olarak bluetooth desteklemesi, piyasadaki en iyilerin arasına girebilecek yazılımı...

8BitDo Ultimate Bluetooth'un şu anki en alınabilir gamepad olduğunu düşünüyorum. Amazon'da ₺2000 altına bulunabiliyor üstelik.

8bitdo Ultimate Bluetooth doğrudan sss tier olmalı, listede geçmiyor bile. Hall effect joystickler (0 drift, 0 deadzone. Özellikle 0 deadzone anlatılamayacak kadar iyi, yaşanmalı.), dock, bitmeyen pil ömrü, 2.4GHz desteklemesi, arka tuşlar, dpad kalitesi, değiştirilebilir ön tuşlar ($3'e Xbox layout tuş satılıyor burada, ben alıp taktım), Type-C, 2.4GHz'ye ek olarak Bluetooth desteklemesi, piyasadaki en iyilerin arasına girebilecek yazılımı...

8bitdo Ultimate Bluetooth'un şu anki en alınabilir gamepad olduğunu düşünüyorum. Amazon'da ₺2000 altına bulunabiliyor üstelik.
Listede geçiyor. SSS Tier değil ama S Tier.

GameSir T4 Pro'yu falan listeye eklememişsiniz hocam bence onlarda eklenebilir.

Zamanım kalmamıştı. Ekleyeceğim elbette. Teşekkürler canım.

T4 Pro güzel fiyata düşmüş, A Tier. @messinicocugu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı