Rehber Gamepad Tier list

Xbox 9. nesil ile 8BitDo Ultimate arasında kaldım. Bilgisayarda kullanacagim için Xbox daha iyi gibi ama 8BitDo'nun halleffect iyi duruyor. Ama 8BitDo'nun olasi bir problemde ne yapacagim korkusu ve bilgisayar uyumlulugu beni korkutuyor. Sizce hangisini almalıyım. Xbox alirsam Amazon Germany çok uyguna satiyor su an adaptorlu versiyonunu.

8BitDo 1 haftadır kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim.
 
8BitDo 1 haftadır kullanıyorum. Sorun varsa alabiliri
Artık Xbox kolunu sipariş verdim hocam. Ama pişman olmam inşallah. 8bitdo özellik olarak her türlü daha önde gibi. Şarj standı, batarya, halleffect. Fakat risk olarak gördüm. Sonuçta nintendo switch için yapılmış bir cihaz, evet pc uyumluluğu var ama bilemedim. Sen memnun musun?
 
Artık Xbox kolunu sipariş verdim hocam. Ama pişman olmam inşallah. 8BitDo özellik olarak her türlü daha önde gibi. Şarj standı, batarya, halleffect. Fakat risk olarak gördüm. Sonuçta Nintendo Switch için yapılmış bir cihaz, evet PC uyumluluğu var ama bilemedim. Sen memnun musun?

Ne Bluetooth üzerinde ne de 2.4G üzerinde sorun yaşadım. Tak diye çalışıyorlar ve kopma durumu olmuyor. Yalnız oynarken bazı oyunlarda programı ile Steam'ın kendi arayüzündeki kol ayarları çakışıyor. 2 dakikalık ayar sonrası normal şekilde devam edebiliyorsunuz. Ölü bölge ölçtüğümde sağ ve sol joystik ikisi de 0.02 değeri gösterdi. Oldukça iyi.
 
Son düzenleme:
8BitDo 1 haftadır kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim.
Hocam merhabalar, ben kablolu olan versiyonunu almak istiyorum. Xbox 9. nesil ile arada kaldım, Xbox olan kablosuz lakin kablolu kablosuz çok önemli değil benim için daha çok özellikleri önemli. Sizce hangisi daha mantıklı olur, aynı fiyattalar. Şöyle bir durum da var maalesef bilgisayarımda bluetooth yok, USB dongle almam gerekecek ayrıyetten açıkçası almak istemiyorum.
 
Hocam merhaba, ben kablolu olan versiyonunu almak istiyorum. Xbox 9. nesil ile arada kaldım, Xbox olan kablosuz lakin kablolu kablosuz çok önemli değil benim için daha çok özellikleri önemli. Sizce hangisi daha mantıklı olur, aynı fiyattalar. Şöyle bir durum da var maalesef bilgisayarımda Bluetooth yok, USB dongle almam gerekecek ayrıyeten açıkçası almak istemiyorum.

Wireless modelini alsanız daha iyi olurdu aslında. Kablolu versiyon bana daha hızlı bozulabilir geliyor. Bu yüzden bende Wireless olan versiyonunu aldıydım.
 
Wireless modelini alsanız daha iyi olurdu aslında. Kablolu versiyon bana daha hızlı bozulabilir geliyor. Bu yüzden bende Wireless olan versiyonunu aldıydım.
Kablosuz olması çok mühim değildi ve arada epey bir fark var fiyat konusunda o yüzden kablolu tercih ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı