Gamepad Xbox 9. nesil test sonuçları nasıldır?

K3R3M_82

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni Xbox 9. nesil gamepad aldım. Tuşlar titreme vs çalışıyor deadzone %5-7. ama sanırım stick drift diye bir şey varmış. Sonuç böyle 10 dk falan Marvel Spider-Man oynadım bazen değerler 0002 vs oluyor bazen böyle.

IMG_9374.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu değerler şu anlık düşük lakin kullandığı stick teknolojisi nedeniyle drifte yatkınlığı zaten yüksek. Normalde stick konumu gamepadlerde 0.0002 gibi bir değerde sabit kalır ama bu değer de oynayışınızı etkileyecek değerler değil

Hocam bu değerler şu anlık düşük lakin kullandığı stick teknolojisi nedeniyle drifte yatkınlığı zaten yüksek. Normalde stick konumu gamepadlerde 0.0002 gibi bir değerde sabit kalır ama bu değer de oynayışınızı etkileyecek değerler değil.

Hocam birçok kez kontrol ettim genelde 0.01500 civarında oluyorlar iade gerekir mi bu başlangıç değerlerinde.

Hocam birçok kez kontrol ettim genelde 0.01500 civarında oluyorlar iade gerekir mi bu başlangıç değerlerinde.
Hocam ben normal şartlarda pc için de xbox için de 9. nesil gamepad önermeyen biriyim o yüzden bana kalsa satın alma anında iade edilmeli 😁 ama uygulamasını indirip güncelleme var mı diye bakabilirsiniz öncelikle. Bence iadelik bir durum yok genelde kollarda ufak bir deadzone bırakılır yazılımında. Belki güncelleme varsa sonucunda düzelebilir bu durum. Ama dediğim gibi yakın zamanda sorun çıkaracağını çok düşünmüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı