Çözüldü Xbox Gamepass FC 24 EA Play üyeliği istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yszbaris

Decapat
Daha fazla  
Gamepass'e geldiği yazıyor ama EA Play üyeliği almamı istiyor. Anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sanırsam diğer mail hesabıma otomatik olarak bağlanmış EA. Gamepass olmayana. Şimdi unlink yapıp doğru hesabı bağladım sorun çözüldü. Microsoft otomatik yapıyor nedense saçma sapan.
EA Play hesabı oluşturup Xbox hesabınla bağlantı yaptın mı hocam? Onu yapmadıysan ondan istiyordur.

EA Play hesabı oluşturup Xbox hesabınla bağlantı yaptın mı hocam? Onu yapmadıysan ondan istiyordur.
Şimdi sorunu çözdüm gibi hocam ama şimdi de EA'e giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.

Şimdi sorunu çözdüm gibi hocam ama şimdi de EA'e giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.
Biraz bekleyip tekrar deneyin hocam, Xbox hesabıyla EA Play'i bağlayarak EA hesabınıza Play üyeliği yetkilendirmiş oluyorsunuz. Sistem daha yapamamış olabilir. Olmazsa hesapları unlink edip yeniden bağlantı yapmayı deneyin.

Sanırsam diğer mail hesabıma otomatik olarak bağlanmış EA. Gamepass olmayana. Şimdi unlink yapıp doğru hesabı bağladım sorun çözüldü. Microsoft otomatik yapıyor nedense saçma sapan.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…