Sanırsam diğer mail hesabıma otomatik olarak bağlanmış EA. Gamepass olmayana. Şimdi unlink yapıp doğru hesabı bağladım sorun çözüldü. Microsoft otomatik yapıyor nedense saçma sapan.Biraz bekleyip tekrar deneyin hocam, Xbox hesabıyla EA Play'i bağlayarak EA hesabınıza Play üyeliği yetkilendirmiş oluyorsunuz. Sistem daha yapamamış olabilir. Olmazsa hesapları unlink edip yeniden bağlantı yapmayı deneyin.
Game Pass'e geldiği yazıyor ama EA Play üyeliği almamı istiyor. Anlamadım.
Konsol için geçerli diye biliyorum. Normal PC gamepass içinde EA play var.Hangi Game Pass'i aldın? Ultimate alman lazım sanırım.
Ekran görüntüsü paylaşma ihtimaliniz var mı?Gamepass'e geldiği yazıyor ama EA Play üyeliği almamı istiyor. Anlamadım.
Şimdi sorunu çözdüm gibi hocam ama şimdi de EA'e giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.EA Play hesabı oluşturup Xbox hesabınla bağlantı yaptın mı hocam? Onu yapmadıysan ondan istiyordur.
Biraz bekleyip tekrar deneyin hocam, Xbox hesabıyla EA Play'i bağlayarak EA hesabınıza Play üyeliği yetkilendirmiş oluyorsunuz. Sistem daha yapamamış olabilir. Olmazsa hesapları unlink edip yeniden bağlantı yapmayı deneyin.Şimdi sorunu çözdüm gibi hocam ama şimdi de EA'e giriş yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum.
Sanırsam diğer mail hesabıma otomatik olarak bağlanmış EA. Gamepass olmayana. Şimdi unlink yapıp doğru hesabı bağladım sorun çözüldü. Microsoft otomatik yapıyor nedense saçma sapan.Biraz bekleyip tekrar deneyin hocam, Xbox hesabıyla EA Play'i bağlayarak EA hesabınıza Play üyeliği yetkilendirmiş oluyorsunuz. Sistem daha yapamamış olabilir. Olmazsa hesapları unlink edip yeniden bağlantı yapmayı deneyin.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.