Çözüldü Xbox Gamepass Ultimate FIFA 22 için EA Play istiyor

• Konuyu başlatan Zuux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 825
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Xbox Gamepass Ultimate aldım fakat fifa 22 indirmek için ea play satın almamı söylüyor bilen varsa söyleyebilir mi?

Çözüm
Hocam Game Pass ile EA Play hesabınız bağlı mı? Doğruluğunu bir kontrol edin 2 uygulamadan veya sitelerinden.
Her iki yere baktım uygulamada üye gözüküyorum fakat sitede satın almamı söylüyor Undertale oyununa erişebiliyorum Game Pass fakat EA Play oyunları sıkıntı çıkarıyor. İade talebinde bulunamıyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-26_124706177.png
    resim_2023-01-26_124706177.png
    249 KB · Görüntüleme: 29
  • mic.PNG
    mic.PNG
    240,2 KB · Görüntüleme: 36
Her iki yere baktım uygulamada üye gözüküyorum fakat sitede satın almamı söylüyor Undertale oyununa erişebiliyorum Game Pass fakat EA Play oyunları sıkıntı çıkarıyor. İade talebinde bulunamıyorum.

Direkt olarak EA üzerinden indirmeyi denediniz mi? Yoksa sadece Xbox uygulamasından mı denediniz? EA uygulamasını açıp EA Play üyesi olup olmadığınızı kontrol eder misiniz?

Arkadaşlar rahatsızlık verdiğim için özür dilerim hepinize teşekkür ediyorum sorunu çözdüm.
Kadide yanlış bilgi vermişim ben EA Play ve Xbox'u bağlamamışım hepinize iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı