Çözüldü Gamepass nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Joell

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Gamepass almayı düşünüyorum. Gamepass ile sadece oyunları konsolda mı oynayabilirim yoksa örnek olarak Forza Horizon 4'ü PC'ye indirip oynayabilir miyim? Ve kaç TL? Kısacası bana gamepass olayını anlatır mısınız?

Son düzenleme:
Hem Windows 10 hem de Xbox konsolu ile birlikte kullanılabilir. Yani evet bilgisayarında kullanabilirsin. Fiyat da bu;
Pc ve konsol içerikleri farklı olabiliyorlar. İçerik listesine bakabilirsiniz.
Önce aylık 5.90 ardından 15.90'a erişebileceğiniz oyun kiralama hizmetidir. Ücret karşılığında içinde bulunan oyunların standart versiyonlarına sınırsız erişim imkanı sunar. Bizim gibi alım gücü düşük ülkeler için sunulan bir hizmet diyebiliriz.
Hocam Gamepass bir oyun kiralama servisidir. PC içinde var. Konsol için Online oynamak ayrı bir abonelik gerektirir. Gamepass Ultimate alırsanız hem konsol hem PC hem Online oynayabilirsiniz.
Peki örneğin ilk ay 6TL verdim beğenmedim. İptal edebilir miyim? Her ay karttan otomatik olarak parayı çekiyorlar mı ininal kart kullanacağım.

Hocam ilk ay indirimli daha sonra farklı fiyat olur. Abonelik iptal edilmezse aylık olarak yenileniyor.

Hocam konsol için zaten mağaza mevcut. PC için Store veya uygulama yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı