Gamepower 80+ PSU ve kasa alınır mı?

SameT00

Yoctopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
GamePower uzak durun,bütçe verip Coolar Master gibi ürünlere bakabilirsiniz.
Merak ettim. Gamepower neden tercih edilmiyor? Güncel olarak kullanıyorum. 4 yıldır klavyesini kullandım 2 yıldır da monitörünü kullanıyorum. İkisinde de sorun yok. Neden kötülediniz markayı merak ettim.

Merak ettim. Gamepower neden tercih edilmiyor? Güncel olarak kullanıyorum. 4 yıldır klavyesini kullandım 2 yıldır da monitörünü kullanıyorum. İkisinde de sorun yok. Neden kötülediniz markayı merak ettim.

Kalitesiz ürünler üretiyor. Hem klavye, monitor ile PSU çok ayrı şeyler. Biri tüm sistemi riske atabilir.

Sharkoon shp650 V2 alacağım iyi midir?
Patlayabilir. Kalitesiz. Kasası da dar, dandik.
Sharkoon shp650 V2 alacağım o nasıl? Birde kasayı da gametech x-coler mesh panel micro ATX düşünüyorum
GamePower uzak durun,bütçe verip Coolar Master gibi ürünlere bakabilirsiniz.
Merhaba sharkoon shp650 V2 alacağım iyi midir kasayı da gametech x-coler V2 almak istiyorum (micro ATX soğutması iyiymiş)

Hocam forumda herkes aynısını diyor, ürünleri Çin'den gelen dandik ürünler. Sadece ışık ve logo ekleyip pazarlıyorlar.

Sharkoon SHP650 V2 alacağım iyi midir?

Sharkoon SHP650 V2 alacağım o nasıl? Bir de kasayı da Gametech X-coler mesh panel Micro ATX düşünüyorum

Merhaba Sharkoon SHP650 V2 alacağım iyi midir kasayı da Gametech X-coler V2 almak istiyorum (Micro ATX soğutması iyiymiş)

SHP650 v2'de iyi değil. Bütçeniz nedir? Size iyi bir öneride bulunabilirim.

Merhaba, pazartesi PC toplayacağım arkadaşım aşağıdaki ürünü önerdi. Kimisi kötü patlar vs. diyor. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Aman uzak dur. Asla alınmaz. Arkadaşına da söyle, Gamepower kasa belki idare eder ancak PSU'yu hesaba kattı mı tartışılır.

Malzeme kalitesi düşük ürünler satması, marka ve RGB basıyorlar bizim Turko'lar da alıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı