Gamepower Bane mi, Ursa mı?

Bütçe
170
g102 almayı da düşünmüştüm yani sizce almamalı mıyım?

HP Omen 400 3ML38AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arkadaşlar dediğiniz gibi gamepower saçmaymış. Logitech G203 Lightsync modeli mediamarktta 160 TL onu düşünmüştüm ancak yazdıklarınıza göre onun de sensörleri sıkıntılıymış. En son bu üçü arasıbda kaldım. Sizce hangisini alayım? Hyperx'in fiyatın bir anda yükseldi bu yüzden düşeceğini düşündüğüm için ekledim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dediğiniz gibi gamepower saçmaymış. Logitech G203 Lightsync modeli mediamarktta 160 TL onu düşünmüştüm ancak yazdıklarınıza göre onun de sensörleri sıkıntılıymış. En son bu üçü arasıbda kaldım. Sizce hangisini alayım? Hyperx'in fiyatın bir anda yükseldi bu yüzden düşeceğini düşündüğüm için ekledim.
Omen 600'ün sensörü Katar Pro'nun ve Pulsefire Core'un sensöründen daha iyi. Katar Pro'da özel üretim, PMW3327 dengi bir sensör var; Pulsefire Core'da PMW3327, Omen 600'de PMW3360.

Omen 600'ün sensörü Katar Pro'nun ve Pulsefire Core'un sensöründen daha iyi. Katar Pro'da özel üretim, PMW3327 dengi bir sensör var; Pulsefire Core'da PMW3327, Omen 600'de PMW3360.
Hocam yanlışını koymuşum kusura bakmayın. HP Omen 400 benim bütçeme uyan. Bunun üzerinden bir kez daha değerlendirebilir misiniz? Ve logitech'in sensörleri değişmemiş midir?

Hocam yanlışını koymuşum kusura bakmayın. HP Omen 400 benim bütçeme uyan. Bunun üzerinden bir kez daha değerlendirebilir misiniz? Ve logitech'in sensörleri değişmemiş midir?
Omen 400'de de PMW3360 varmış, pek bir şey değişmedi yani. Omen 600 ile Omen 400'ün farkları ne derseniz; DPI, ağırlık merkezi ayarlama, scroll tuşundaki ışık, tıklama ömrü. Logitech'in derken G102/203 LS'den bahsettiniz sanırım, sanmıyorum değiştiğini.

g102 almayı da düşünmüştüm yani sizce almamalı mıyım?
Ne kadara alacaksınız? 150 TL civarı ise alınabilir.
HP Omen 400'ün sensörü belli değil. Önerdiğim farelere bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı