GamePower Bane Mouse Alınır mı?

Moon 21

Kilopat
Yer
KKTC Girne
GamePower Bane mouse almayı düşünüyorum, sensörü bozuk takılıyor gibi bir sürü yorum var sizce alınır mı kullanan varsa rahat mı?

Biraz bütçeyi artırıp MSI Clutch GM10 almak daha mantıklı olur.
Veya Gamepower Ursa alabilirsin. Kullananların yorumları güzel diye biliyorum. Ama benim tercihim kendi mouse'um SteelSeries Rival 110. İstersen mouse ile ilgili ilk izlenimimle alakalı bir video çekmiştim. Onu sizinle paylaşayım yardımcı olabilir.
SteelSeries Rival 110 İlk İzlenimim :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GamePower Bane mouse almayı düşünüyorum, sensörü bozuk takılıyor gibi bir sürü yorum var sizce alınır mı kullanan varsa rahat mı?
alınır kardeşim alınır, herkes bilmişlik taslıyor da onlara bakma (bu forumdakilere birşey demiyorum artık böyle insanlar çok türediği için diyorum) alınır gayetde alınır ben kullanıyorum, 2yıldan beri csgo,minecraft,btf,lol herşeyi oynuyorum gayet memnunum, ele oturuşu, malzeme kalitesi,switch kalitesi gayet iyi, el büyüklüğüm M beden. mause S bedenden L bedene kadar destekilyor, ergonamik yapısı var. fiyat perfonmas ürünü. şuana kadar bir sorun yaşamadım, gamepowerın kullaklığınıda kullanıyorum,klavyesinde,mausenuda (türkçem zayıftır lütfen, bu nasıl yazış stili vs... gibi yargılar yazmayın rica ediyorum.)

@Kıvanç Altun Mouse'u aldım ve çok pişman oldum. Click tuşları tıklamıyor, çoğu zaman 2.ye basmıyor, elime aldığım gibi sanki üstüne boya sürmüşler gibi siyah rengi griye döndü. Almayı düşünenlere önermem.

Ne ara aldınız hocam ya.
Ben Ursa kullanıyorum ve çok memnunum. Keşke Ursa alsaydınız. İade etmeyi deneyin çok kullanmadıysanız, almazlar sanırım ama.

Geçmiş olsun boşuna almayın demiyoruz.

@Kıvanç Altun hemen açıklayalım neden senin problem yaşamadığını: Gamepower, Rampage gibi markalar Çin'den fason fabrikalardan alıp marka basıyorlar ve bu ürünlerin hepsi aynı fabrikada alınmıyor o yüzden biri memnun iken diğer kişi sorun yaşıyor böyle markalar aldırmayın risk almayın.

Alabilirsin şuan kendim kullanıyorum, 2018 Aralık ayında almıştım, şuan hala kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım, ledleri de gayet güzel fiyatına göre, şu güne kadar bir sorun bile yaşamadım, rengi de eskime di gayet güzel, istersen fotoğraf atabilirim.

Düzenleme: Ayrıca Rival 110 da alabilirsin gayet güzel, Gamepower Ursa da tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…