Moon 21
Kilopat
GamePower Bane mouse almayı düşünüyorum, sensörü bozuk takılıyor gibi bir sürü yorum var sizce alınır mı kullanan varsa rahat mı?
Veya Gamepower Ursa alabilirsin. Kullananların yorumları güzel diye biliyorum. Ama benim tercihim kendi mouse'um SteelSeries Rival 110. İstersen mouse ile ilgili ilk izlenimimle alakalı bir video çekmiştim. Onu sizinle paylaşayım yardımcı olabilir.Biraz bütçeyi artırıp MSI Clutch GM10 almak daha mantıklı olur.
Çok teşekkür ederim. Abone olursan sevinirim. Kanalımı daha da geliştirmeye çalışıyorum@Barthélemy videonu izledim. güzel bir video olmuş.
alınır kardeşim alınır, herkes bilmişlik taslıyor da onlara bakma (bu forumdakilere birşey demiyorum artık böyle insanlar çok türediği için diyorum) alınır gayetde alınır ben kullanıyorum, 2yıldan beri csgo,minecraft,btf,lol herşeyi oynuyorum gayet memnunum, ele oturuşu, malzeme kalitesi,switch kalitesi gayet iyi, el büyüklüğüm M beden. mause S bedenden L bedene kadar destekilyor, ergonamik yapısı var. fiyat perfonmas ürünü. şuana kadar bir sorun yaşamadım, gamepowerın kullaklığınıda kullanıyorum,klavyesinde,mausenuda (türkçem zayıftır lütfen, bu nasıl yazış stili vs... gibi yargılar yazmayın rica ediyorum.)GamePower Bane mouse almayı düşünüyorum, sensörü bozuk takılıyor gibi bir sürü yorum var sizce alınır mı kullanan varsa rahat mı?
Ne ara aldınız hocam ya.@Kıvanç Altun Mouse'u aldım ve çok pişman oldum. Click tuşları tıklamıyor, çoğu zaman 2.ye basmıyor, elime aldığım gibi sanki üstüne boya sürmüşler gibi siyah rengi griye döndü. Almayı düşünenlere önermem.
Geçmiş olsun boşuna almayın demiyoruz.@Kıvanç Altun Mouse'u aldım ve çok pişman oldum. Click tuşları tıklamıyor, çoğu zaman 2.ye basmıyor, elime aldığım gibi sanki üstüne boya sürmüşler gibi siyah rengi griye döndü. Almayı düşünenlere önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.