Gamepower Bane Mouse Alınır mı?

Gamepowerin Click i çok kötü algılamıyor ve takılıyor rampage derim
bunu diyen sen misin, başka birinin dilinden mi konuşuyorsun yoksa? Gamepower kullanıcısyım, abim ve kardeşim var 3müzde Gamepower bane mausleri aldık ve kullanıyoruz hiç bir türlü sorunu yok, 3müzde minecraft pvp oyuncusuyuz, jitter clicke önem veriyoruz ve hepimizde gayet üründen memnunuz ürün ile gayet iyi jitter click yaplıyor. tıklamasında,malzeme kalitesini hiç bir sorun yok, mause kaliteli olduğu için klavye aldım, klavyesinide beğenince gamepower markasının diğer ürünlerinde satın aldım ve kullandım. gayetde memnum. marka karalamak için konuşmayın lütfen.

hahha biz de 3 kuzen kullanıyoruz fakat 3ümüzde de bir zamandan sonra takılma sorunu başladı? ?
Bak kardesim, sorun yaşamak ile tavsiye etmemek arasında dağlar kadar fark vardır, Geçen günlerde Razer Mikrofonu alıp cızırtı sorunu yaşıyan bir arkadaşımız var dı forumda gördüm ve çocuğun ürün arızalıydı, iade edip yenisini yolladılar, şuan sorun yaşamıyor.
Yaşadığımız Zaman Süresinde Hiç Bir Elektornik Ürün Arızasız Şekilde Üretilmez, İnsan Oğluyuz Sorun Elbette ki olcak, önemli olan "Sorun çıktı diye isim karalamamak lazım, bu aynı senin gündelik hayata yaptığın hatalara benzer, sen ürüne iade yaparsan, senden özür dileyeceklerdir elbette, ve yeni bir ürün yollarlar. Bir ürün sorunlu çıktı diye markası karalanmaz ya da o ürün karalanmaz, ve bir ürün başarılıysa, forumlarda gezmez, forumun yapılış sebebi bir kere (sorunları ya da soruları, yanıtlamak veya cözmek.Herkes Sorun Yaşıyor Bir Tek Sen Değilsin Ben Kullanıyorum GP Ürünleri 1den çok, ve arkadaşlarıma aldıtırıyorum, onlarda sorun yaşıyor bu bir bilgisizliktendir(bilgisizlik cahillik değildir, bilgisiz halde konuşmak cahilliktir) araştırarak ürünlerin sorunları çözüyoruz. Aksi taktirde ürün arızalı olabilir, arızalı oldu diye önyargılı davranmak gerekmez."

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı