GamePower Dark Side Kasa Sesli Çalışma Sorunu

HakanDogan

Kilopat
Arkadaşlar kasayı daha yeni aldım ilk başlarda biraz sessiz gibiydi, sonra kasanın sesi biraz arttı gibi geldi. Bunun bir çözümü var mı? Bir yerden ayar falan yapabilir miyim?
Not: PSU'dan mı, fandan mı geliyor ses tam anlayamadım ama tahminen fandan geliyor.

Merhaba, ses görece bir kavram. Ne kadar bir ses var bilemiyorum. Fanların göbeğine parmağınız ile bastırıp fanları tek tek durdurup, ses kaynağını tespit edebilirsiniz. Bir fan diğerinden daha az yada çok çalışabilir. Durumu kontrol edip geri dönerseniz neler yapabiliriz değerlendirmeye çalışalım.

Merhaba, ses görece bir kavram. Ne kadar bir ses var bilemiyorum. Fanların göbeğine parmağınız ile bastırıp fanları tek tek durdurup, ses kaynağını tespit edebilirsiniz. Bir fan diğerinden daha az yada çok çalışabilir. Durumu kontrol edip geri dönerseniz neler yapabiliriz değerlendirmeye çalışalım.
Çalışır haldeyken yapacağım değil mi hocam ? İnşallah bozmam.
Çalışır haldeyken yapacağım değil mi hocam ? İnşallah bozmam.
Ses güç kaynağından geliyormuş hocam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı