Gamepower Devour Polling Rate, Pointer Speed ve ACC nedir?

• Konuyu başlatan cLaww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 2.885

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Gamepower Devour oyuncu faresi aldım da yazılımı üzerinde aşağıda fotoğrafta işaretlediğim yerde "Polling Rate" adında bir yer var. Sanırsam bu alıcıyla fare arasındaki haberleşmeyle ile ilgili, yazılımında varsayılan olarak 500 Hz olarak gelmekte. 1000 yapmam mı daha doğru olur, yoksa ellemeyeyim mi?

"Pointer Speed" ne demek? Derecesi şu anda 5'te, ne olması gerekir?

Son olarak da "ACC" nedir? Ayrıca onun da derecesi 0'da. Sizce ne olmalı? Aydınlatırsanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2021-01-06 014903.png

Polling Rate: Fareyi her hareket ettirdiğinizde imlecin ekrana yansıyan tepkime hızıdır.
1000hz = 1ms
500hz = 2ms

Polling Rate arttıkça fare kontrolünde farklılık hissedebilirsiniz. Önce 1000hz deneyin, rahat edemezseniz 500hz'e geçin

Pointer Speed: İmlecin hızı anlamına geliyor. Windows üzerinden de ayarlayabiliyorsunuz, pek önemli bir şey değil.

ACC: Açıkçası ACC terimini ilk kez sizden duydum ve ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. İnternet'ten araştırdığım kadarı ile farenin sensörü ile alakalı bir şey.

polling Rate: fareyi her hareket ettirdiğinizde imlecin ekrana yansıyan tepkime hızıdır.
1000HZ = 1ms.
500Hz = 2ms.

Polling Rate arttıkça fare kontrolünde farklılık hissedebilirsiniz. Önce 1000HZ deneyin, rahat edemezseniz 500Hz'e geçin.

pointer Speed: imlecin hızı anlamına geliyor. Windows üzerinden de ayarlayabiliyorsunuz, pek önemli bir şey değil.

acc: açıkçası acc terimini ilk kez sizden duydum ve ne işe yaradığını tam olarak bilmiyorum. İnternet'ten araştırdığım kadarı ile farenin sensörü ile alakalı bir şey.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, sizin gibi değerli vaktini ayıran insanlar iyi ki varlar :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı