Gamepower düşmanlığı

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba konuyu direkt uzatmadan anlatmak istiyorum Gamepower markası neden çoğu kişi tarafından sevilmeyip kötüleniyor anlatabilir misiniz?

Ben yaklaşık 1 yıldır Gamepower Blue Switch klavyesini kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama forumda çok fazla Gamepower klavye düşmanıyla karşılaştım diyebiliriz.
Birisi bir ürünü beğenmediyse veya o ürün kötüyse neden direk markayı kötüler ki ben bunu anlamış değilim.

Yanlış anlaşılmasın ben diğer markaları kötülemiyorum sadece anlatmak istediğim örnek vereyim Razer, SteelSeries gibi markalarda da sıkıntı çıkabiliyor ama kimse ses çıkarmıyor. Nedense Gamepower söz konusu olunca herkes birden kötülemeye başlıyor bence o kadar da kötü bir marka değil.

Merhaba konuyu direkt uzatmadan anlatmak istiyorum Gamepower markası neden çoğu kişi tarafından sevilmeyip kötüleniyor anlatabilir misiniz?

Ben yaklaşık 1 yıldır Gamepower Blue Switch klavyesini kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama forumda çok fazla Gamepower klavye düşmanıyla karşılaştım diyebiliriz.
Birisi bir ürünü beğenmediyse veya o ürün kötüyse neden direk markayı kötüler ki ben bunu anlamış değilim.

Yanlış anlaşılmasın ben diğer markaları kötülemiyorum sadece anlatmak istediğim örnek vereyim Razer, SteelSeries gibi markalarda da sıkıntı çıkabiliyor ama kimse ses çıkarmıyor. Nedense Gamepower söz konusu olunca herkes birden kötülemeye başlıyor bence o kadar da kötü bir marka değil.
Gamepower Ogre Rgb klavyesini kullandım, 6 ay dayandı ve kronik sorunu ortaya çıkıp tuşları saçmalamaya başladı.

Hocam öncelikle siz sorun yaşamamış olmanız kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmez bende Gamepower Overlord kullanıyorum garanti destek tamamen boş tuş takılması yaşıyordum basıyorum algılamıyordu garantiye gönderdim 2 defa düzelmedi ben YouTube'dan araştırdım kendim düzellttim eğer alacak olsam bir daha Gamepower almazdım asla bu arada kulaklığını da kullanıyorum aşırı dışarıya ses veriyor ve ışıkları kapanmıyor saçmalık PC kapanıyor ışık hâlâ açık BIOS'tan düzelmeye çalıştım ama düzelmiyor dandik bir marka benim gözümde Logitech mouse var G502 Hero kaç yıllık neredeyse 5 yılla yakındır ya da olmuştur ufak soyulmalar dışında ufacık bir sorun yaşamadım.

Bazı ürünlerinde kronik sorunlar yer alıyor. Bende 2 seneye yakın kulaklık ve mouse kullandım ama bir sıkıntı görmedim gayet kullanışlıydı.
İşte bazı kişilere bunu anlatmaya çalışıyorum. her markada ve her üründe sorun çıkabilir bu normal bir şeydir. ama söz konusu gamepower olunca herkesin gözünde vasat,bitik,para tuzağı marka oluyor.

Çünkü birçok kişi sorun yaşıyor bu markanın ürünleriyle. Ben de dahil. Ben de Warlock Compact modelinin red switch versiyonunu almıştım, klavye 3-4 ay sonra arada takılmaya, 3-4 tuş da çift basmaya başladı.

Hocam siz istisnai bir durum yaşamışsınız, sizin problem yaşamamanız markanın halkın gözündeki değerini arttırmaz. Razer, Logitech vb. markalarda da istisnai bir durum var ancak tam tersi, sorun yaşayan sayısı az. Gamepower veya Rampage gibi markalar fason üretim yaptıran ve logo bastıran firmalar.

Hocam öncelikle siz sorun yaşamamış olmanız kimsenin yaşamayacağı anlamına gelmez bende Gamepower Overlord kullanıyorum garanti destek tamamen boş tuş takılması yaşıyordum basıyorum algılamıyordu garantiye gönderdim 2 defa düzelmedi ben YouTube'dan araştırdım kendim düzellttim eğer alacak olsam bir daha Gamepower almazdım asla bu arada kulaklığını da kullanıyorum aşırı dışarıya ses veriyor ve ışıkları kapanmıyor saçmalık PC kapanıyor ışık hâlâ açık BIOS'tan düzelmeye çalıştım ama düzelmiyor dandik bir marka benim gözümde Logitech mousme var G502 Hero kaç yıllık neredeyse 5 yılla yakındır ya da olmuştur ufak soyulmalar dışında ufacık bir sorun yaşamadım.

Anladım geçmiş olsun herkeste sorunlu bir şekilde çalışacak diye bir şey yok tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı