Forumda önerilen markalar sorun çıkarma olasılığı en düşük olan markalardır, Gamepower sorun çıkaran bir marka ve bu yüzden forumda önerilmiyor.
Garantiyi sana aldığın şirket vermez. Markanın kendisi veyahut ithalat eden ithalatçı firma verir. Yani satın aldığın yer ile ürünün bir alakası yok. Sen ürünü satın aldığın yere değil garantisine marka bakıyorsa markaya ithalatçı bakıyorsa ithalatçıya götürürsün.aldığın yere göre değişir gidipte kötü bir siteden aldıysan tabi garantisinde ve destek ekibinde sorun yaşayabilirsiniz. bende bir çok kez farklı markalarda sorun yaşadım garanti kapsamında.
Arkadaş Gamepower müşteri hizmetlerinde işe başlamış başka bir açıklaması olamaz bunun. Bu kadar anlatmanıza karşı aynı şeyleri tekrar edip duruyor. Boşa dil dökmeyin.
Kardeşim hiçbir şeyi dinlemiyorsun anlatıyorlar sana sen fanboyluk yapıp neden dusmansınız diyosun tekrar sıkıntıların mı var senin? Gamepower sana para veriyorsa böyle reklam yap diye söyle yahuGerçekleri öğrenmek ve doğru bilgiye ulaşmak istedim konuyu nerelere getiriyorsun?
Bu yüzden mi parça kalitesi kötü, sorun çıkma ihtimali yüksek ve çok sayıda ürünü kronik sorunlu dediğimizde bunu yazdın? Sanki biz sadece PSU'ları kötü diyoruz.Gerçekleri öğrenmek ve doğru bilgiye ulaşmak istedim konuyu nerelere getiriyorsun?
evet bazı ürünleri sıkıntılı olabilir bu konuda hak veriyorum ama markayıda kötü çıkarmamak lazım psuları biraz kötü diye tüm ürünleri kötü olucak diye bir şey yok.
Bir şeyi öğrenmek ve bilgiye ulaşmak isteyen insan karşındaki insanı dinler anlamaya çalışır. Sen ise bozuk saat gibi arkadaşların farklı argümanlarına sadece aynı cevabı veriyorsun. Tamam senin klavyen bozulmamış çok sevindim senin adına umarım 5 yıl daha kullanırsın. Ama bu çoğunluğun bozulmadığı anlamına gelmiyor. Ürünlerinin kalitesiz olmadığı anlamına gelmiyor.Gerçekleri öğrenmek ve doğru bilgiye ulaşmak istedim konuyu nerelere getiriyorsun?
tamamHoşuna gitmeyip cevap bulamayınca da arkadaş mesajı görmezden geliyor. Anlamak istemiyorsun sadece fanboyluk yapıyorsun. A'sından B'sine kadar piyasadaki çoğu markayı deneyimledim. Giriş seviyesi bu markalar hep malzemeden çalıyor maalesef ve sorunlu oluyorlar. Ancak Steelseries Asus Razer gibi markaların giriş seviye ürünlerinde malzeme kalitesi olsun garanti müşteri memnuniyeti herşeyi en üstte tutmaya çalışıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.