- Makaleler
- 7
Geldi yine "Ben X süredir kullanıyorum"cular.Hocam ben 4 senedir Gamepower Warlock kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı çekmedim.
Sevmemeniz ayrı konu, iyi olup olmamaları ayrı konu. Rampage ile CM, FSP, NZXT, Xigmatek, Zalman gibi markaları aynı cümlede kullanmak bile hakaret resmen. Bu markaların gayet kaliteli ürünleri bulunuyor.Segment'e bağlı markalar:
Everest, Rampage, Microlab, Cooler Master, CM Storm, Mikado, Snopy, S-link, Asonic, Energizer, Evercool, Eyfel, FSP, Hytech, Nzxt, Silver Crest, Xclio, Xigmatek ve Zalman.
Hiç birini sevmem, tavsiye etmem.
Hayır bir de FSP demiş ya. F S P. Aldığın PSU'ların çoğunun FSP üretimi üzerine etiket basılmış olduğunu biliyor muydun?
Ya ne laf ettirmezsin? Gamepower'la farklı bir şey mi sanıyorsun? Aynısının laciverti. Hikaye okumayın artık. Milyar defa anlattık şunu.Vallaha Rampage'a laf attırmam, en azından kullandığım modellerine. Gayet hoş, ürünleri tam F/P. Daha yeni Rampage Drop Plus aldım, mikrofon kalitesi çok iyi, sesler de harika. Birçok oyunda daha iyi ses kasmamı sağladı. Arkadaşlarımla konuşurken ve aldığım kliplerde sesim de harika bir kalitede çıkıyor.
Hepsi Çin'de fason üretilmiş etiket basılmış ürünler.
Redragon falan varken yüzüne bile bakmam.
(Redragon'a kaliteli demiyorum fakat fiyatına göre diyorum. Yanlış anlaşılmasın.)
Son düzenleme: