Gamepower klavye almayın

Hocam ben 4 senedir Gamepower Warlock kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı çekmedim.
Geldi yine "Ben X süredir kullanıyorum"cular.
Segment'e bağlı markalar:

Everest, Rampage, Microlab, Cooler Master, CM Storm, Mikado, Snopy, S-link, Asonic, Energizer, Evercool, Eyfel, FSP, Hytech, Nzxt, Silver Crest, Xclio, Xigmatek ve Zalman.

Hiç birini sevmem, tavsiye etmem.
Sevmemeniz ayrı konu, iyi olup olmamaları ayrı konu. Rampage ile CM, FSP, NZXT, Xigmatek, Zalman gibi markaları aynı cümlede kullanmak bile hakaret resmen. Bu markaların gayet kaliteli ürünleri bulunuyor.

Hayır bir de FSP demiş ya. F S P. Aldığın PSU'ların çoğunun FSP üretimi üzerine etiket basılmış olduğunu biliyor muydun?
Vallaha Rampage'a laf attırmam, en azından kullandığım modellerine. Gayet hoş, ürünleri tam F/P. Daha yeni Rampage Drop Plus aldım, mikrofon kalitesi çok iyi, sesler de harika. Birçok oyunda daha iyi ses kasmamı sağladı. Arkadaşlarımla konuşurken ve aldığım kliplerde sesim de harika bir kalitede çıkıyor.
Ya ne laf ettirmezsin? Gamepower'la farklı bir şey mi sanıyorsun? Aynısının laciverti. Hikaye okumayın artık. Milyar defa anlattık şunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsi Çin'de fason üretilmiş etiket basılmış ürünler.

Redragon falan varken yüzüne bile bakmam.
(Redragon'a kaliteli demiyorum fakat fiyatına göre diyorum. Yanlış anlaşılmasın.)

Son düzenleme:
Bir ayı geçmedi henüz, 8 Kasımda sipariş verdim 9 Kasımda evime geldi.
Geldi yine "Ben X süredir kullanıyorum"cular.

Sevmemeniz ayrı konu, iyi olup olmamaları ayrı konu. Rampage ile CM, FSP, NZXT, Xigmatek, Zalman gibi markaları aynı cümlede kullanmak bile hakaret resmen. Bu markaların gayet kaliteli ürünleri bulunuyor.

Hayır bir de FSP demiş ya. F S P. Aldığın PSU'ların çoğunun FSP üretimi üzerine etiket basılmış olduğunu biliyor muydun?

Ya ne laf ettirmezsin? Gamepower'la farklı bir şey mi sanıyorsun? Aynısının laciverti. Hikaye okumayın artık. Milyar defa anlattık şunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsi Çin'de fason üretilmiş etiket basılmış ürünler.

Redragon falan varken yüzüne bile bakmam.
(Redragon'a kaliteli demiyorum fakat fiyatına göre diyorum. Yanlış anlaşılmasın.)

Gerginlik göstermene gerek yok hacı, herkes Logitech, Steelseries, Razer veya Redragon ya da başka iyi bir marka alabilecek durumda değil. F/P ürünlerinin bir çoğunu kullanmış biri olarak ben kullandığım ürünlere laf attırmam. Klavye ve mouseum logitech ama hala daha Rampage kulaklık kullanıyorum, oldu ki bir deneyimimiz konuşuyoruz. Karşılıklı konuşmalara giremeyip böyle sinirleniyorsanız yorum atmasanız daha iyi olur.

400TL civarına önerebilir misiniz böyle bir şey?
Ben 500TL'ye 1992 model IBM model M bulmuştum ve şuan onla yazıyorum ama antika satan yerlerle bağlantıların olması lazım sarı sitede en ucuzu 800TL. Unicomp en ucuz modelini 100 dolar civarına satıyor üstüne kargo ile çok pahalıya gelir.

Gerginlik göstermene gerek yok hacı, herkes Logitech, Steelseries, Razer veya Redragon ya da başka iyi bir marka alabilecek durumda değil. F/P ürünlerinin bir çoğunu kullanmış biri olarak ben kullandığım ürünlere laf attırmam. Klavye ve mouseum logitech ama hala daha Rampage kulaklık kullanıyorum, oldu ki bir deneyimimiz konuşuyoruz. Karşılıklı konuşmalara giremeyip böyle sinirleniyorsanız yorum atmasanız daha iyi olur.
Üslubum için kusura bakmayın. Haklısınız.

Benim derdim herkes Logitech, Steelseries, Razer alsın değil zaten. F/P demek fiyat/performans oranı iyi bir klavye demek. Diyorum ki: Rampege, JD, Gamepower F/P değil. Dandik.

Bu arada, Redragon iyi bir marka mı? Redragon'un mekanik klavyeleri 300-350 TL'den başlıyor. Biz Redragon'u öneriyoruz çünkü diğer dandiklerin aksine fiyatına göre iyi sayılacak ürün sunuyorlar. Çünkü fiyatında Rampage VS.'den başka bir şey yok. En azından fason üretim değil. Ama sonuçta arda arkası 350TL'lik klavye. Çok bir şey beklemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı