GamePower Eva 3 alınır mı?

Bütçe
1300
Kankam Türkçe konuşur musun hiçbir şey anlamıyorum 😂😂 cahilim bu konuda biraz.
Tuş takımının altındaki mekanızma switch oluyor eğer bozulursa 2 dakika yenisini alıp değiştirebilirsiniz normalde lehim bilmeniz gerekiyor böyle şeyler için hot-swap özelliği sayesinde lehime gerek yok.

Tamam alıyorum teşekkürler ilginiz için Allah razı olsun.

Tuş takımının altındaki mekanızma switch oluyor eğer bozulursa 2 dakika yenisini alıp değiştirebilirsiniz normalde lehim bilmeniz gerekiyor böyle şeyler için hot-swap özelliği sayesinde lehime gerek yok.

Ama site hakkında iyi yorumlar yok Technopat'ta hatta bu yorumlar ürün bozulunca ilgi yokmuş.

Son düzenleme:
Ama site hakkında iyi yorumlar yok Technopat'ta hatta bu yorumlar ürün bozulunca ilgi yokmuş.
Garanti konusunda Dareu global destek değişim sağlar büyük ihtimal ama siteye iade yokmuş gibi düşünün. Ek871GTR kolay kolay bozulacak bir klavye değil zaten.

Öyle olsun bakalım kral bozulursa konuyu hortlatırım haberin olsun 😂😂

Garanti konusunda dareu global destek değişim sağlar büyük ihtimal ama siteye iade yokmuş gibi düşünün. EK871GTR kolay kolay bozulacak bir klavye değil zaten.

Garanti konusunda dareu global destek değişim sağlar büyük ihtimal ama siteye iade yokmuş gibi düşünün. EK871GTR kolay kolay bozulacak bir klavye değil zaten.

Kanka klavye geldi de hiçbir şey anlamadım ben bu klavyeden artı yanında yedek tuş muş göndermemişler hot swap mı neydi o yok galiba kablosuz nasıl kullanılıyor bu klavye.

Son düzenleme:
Bilmiyorum yanında hiçbir tuş muş göndermediler.

Yanında gelenler Type-C kablo küçük bir USB uçlu bir şey anlamdım ne olduğunu sadece bunlar başka bir şey yok.
Type C klavyeye USB'yi bilgisayarınıza takacaksınız. Yanında gelen dongle'yi bilgisayarınıza takarak 2.4Ghz kullanabilirsiniz.

Bluetooth ile mi sadece kablosuz oluyor wirels olmuyor mu ön tarafında ki Wi-Fi işareti var o ne peki açıklayabilir misin?
Type C klavyeye USB'yi bilgisayarınıza takacaksınız. Yanında gelen dongle'yi bilgisayarınıza takarak 2.4Ghz kullanabilirsiniz.

Nokta yok mu bu klavye de çok zor bu klavyr alışması zor olacak ta RGB'si güzelmiş müzikle uyumlu yanıp sönüyor.

Bir de dongle dediğin şey ne işe yarıyor YT da videosu da yok izlesek İngilizce.

Son düzenleme:
Öyle olsun bakalım kral bozulursa konuyu hortlatırım haberin olsun 😂😂

Kanka klavye geldi de hiçbir şey anlamadım ben bu klavyeden artı yanında yedek tuş muş göndermemişler hot swap mı neydi o yok galiba kablosuz nasıl kullanılıyor bu klavye.
Hot swap var ama yedek switch gelmiyor yanında. 3 5 pin hot swap desteği var. Kablonun poşetinden 2.4g alıcı çıktı onunla kullanabilirsin kablosuz. Ek olarak kablosuz kıllanmak için klavyenin önünde bt1 bt2 kısmı var onu bir tık ileri al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı