GamePower Eva 3 alınır mı?

Bütçe
1300
Hot swap var ama yedek switch gelmiyor yanında. 3 5 pin hot swap desteği var. Kablonun poşetinden 2.4G alıcı çıktı onunla kullanabilirsin kablosuz. Ek olarak kablosuz kıllanmak için klavyenin önünde BT1 BT2 kısmı var onu bir tık ileri al.

BT yok ki benim PC de kablosuz da Wi-Fi adaptörüm var BT ile oluyor sadece kablosuz.

Klavyenin üstündeki yazanla PC'ye yazdığının hiçbir alakası yok noktaya basıyorum ç basıyor 😂😂kafa arıtacak anlaşıldı alışması uzun sürecek alt gr yok.

Son düzenleme:
BT yok ki benim PC de kablosuz da Wi-Fi adaptörüm var BT ile oluyor sadece kablosuz.

Klavyenin üstündeki yazanla PC'ye yazdığının hiçbir alakası yok noktaya basıyorum ç basıyor 😂😂kafa arıtacak anlaşıldı alışması uzun sürecek alt gr yok.
Klavye İngilizce tuş düzeni olduğu için ve siz windowsu tr kullandığınız için. Türkçe keycap olsa nokta yerine ç olurdu İngilizce düzen olduğu için . Var ama basınca ç yazıyor. Ayrıca Bluetooth olmasına gerek yok kablosuz kullanmanız için. 2.4g dongle ini taktıysanız BT 1 BT 2 kısmına değilde bt1 in bir kapalı haline getirin açma kapama switchini.

Klavye İngilizce tuş düzeni olduğu için ve siz Windows'u TR kullandığınız için. Türkçe keycap olsa nokta yerine ç olurdu İngilizce düzen olduğu için. Var ama basınca ç yazıyor. Ayrıca Bluetooth olmasına gerek yok kablosuz kullanmanız için. 2.4G dongle ini taktıysanız BT 1 BT 2 kısmına değil de BT1'in bir kapalı haline getirin açma kapama switchini.

Yok olmadı dongle takılı BT1'e getirdim Type-C'den çıkarttım ışıklar yanıyor ama yazmıyor ve ESC kısmı da mavi ışık yanıp sönüyor.

Klavye İngilizce tuş düzeni olduğu için ve siz Windows'u TR kullandığınız için. Türkçe keycap olsa nokta yerine ç olurdu İngilizce düzen olduğu için. Var ama basınca ç yazıyor. Ayrıca Bluetooth olmasına gerek yok kablosuz kullanmanız için. 2.4G dongle ini taktıysanız BT 1 BT 2 kısmına değil de BT1'in bir kapalı haline getirin açma kapama switchini.

Kankam hepsini çözdüm de şimdi bu klayve kablosuz Wi-Fi ile bağladım ışığı kapanınca şarjı gitmemiş mi oluyor ışığın kapanması o anlama mı geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı