Gamepower Eva 3 modlanır mı?

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Elimde böyle bir klavye var. Bazı yerlerde Eva köpükle modlama yapıldığı söyleniyor, doğru mu? Klavye Blue Switch. İşe yarar mı? Riskleri var mıdır? Söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım hotswitch değil, o yüzden plate ve pcb arasına pe foam modu yapamazsınız. kasanın altı çok ince gibi oraya da köpük, plastilina koyulamaz gibi.
Tape mod yapılabilir, ne kadar etkili olur uğraşmaya değer mi bilmiyorum.İçini açtıktan sonra pcbyi kaplayacak şekilde 1-2 kat boya bandı yapıştırabilirsiniz.
Stabilizatör'in kötü olduğunu ses çıkardığını düşünüyorsanız yağlama için yağ alabilirsiniz, şuan Türkiye'de ne bulunabiliyor, ne kadara bulunuyor bilmiyorum, o klavye için almaya değer mi bilmiyorum.
Dikkat ederseniz risk yok, iletken boya bandı da görmedim bugüne kadar. Kasayı nasıl yapmışlar bilmiyorum belki çıkarırken usb'nin lehimleri kopabilir başıma daha önce geldi.
Klavye'de modlamaya gerek yok artık bence, ne yaparsanız yapın o klavyede işe yaramaz bana kalırsa, biraz para biriktirip düzgün bir şey almak daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı