Gamepower Force gamepad tuşlarının fonksiyonları ters algılanıyor

Cihaz mod değiştiriyor ama olmadı gene.

Mesela mk 11 oynuoyrum şu an size yazdığımda a tuşu aparkattı normalde y tuşu aparkat olması gerekir.
Sizin dediğinizi yaptım bu sefer b tuşu aparkat oldu
Yani gene orijinal Xbox kolunun algıladıgı yerlerde olmadı düğmeler.
Dongle ve "Logo + A" kombini ile kullanıyorsunuz değil mi? Switch modunda filan kullanmıyorsunuz?
Birde şu sitede test edin:

Arkadaşlar bu koldan aldım fakat ne yaptıysam Xbox Controller modundayken X ve Y tuşlar ile A ve B tuşları yer değiştirmiş oluyor. Düğmeler alıştıgım yerde olmayınca da ben oynayamıyorum. Kolu iade etmeli miyim yoksa bir çözümü var mı? Her şeyi çalışıyor kablo dongle titreşim RGB hepsi sağlam sadece tuşların yeri ters. Sizce iade etmeli miyim?

Çok önerdikleri kolun sorunları başladı

Birde telefon üzerinden de deneyin. Ayrıca gamepad'in arkasında da bir delik var, oradan komple sıfırlayabilirsiniz.

Hep öyle olur zaten
Birşeyin reklamı çok yapılıyorsa almayacaksin
Bilip bilmeden öneriliyorsa haklısınız hocam ama çok önerilen ve çok sağlam olan bir sürü üründe oldu. Birde 100 kişi alınca 1 kişide sorun çıkıyor, reklamlarla beraber 10000 kişi alınca 100 kişide sorun oluyor. Bu forumlara da kimse "Sorunsuz çalışıyor, çok mutluyum." diye konu da açmıyor tabiki. Aynı gamepad bende de var şahsen.

Bir de telefon üzerinden de deneyin. Ayrıca Gamepad'in arkasında da bir delik var, oradan komple sıfırlayabilirsiniz.

Bilip bilmeden öneriliyorsa haklısınız hocam ama çok önerilen ve çok sağlam olan bir sürü üründe oldu. Bir de 100 kişi alınca 1 kişide sorun çıkıyor, reklamlarla beraber 10000 kişi alınca 100 kişide sorun oluyor. Bu forumlara da kimse "Sorunsuz çalışıyor, çok mutluyum." diye konu da açmıyor tabii ki. Aynı gamepad bende de var şahsen.

Hocam aynısı Logitech'in mouselerindede yapılıyor 1000 kişi alsın 10 kişide sorun çıksın yine kronik alınmaz oluyor

Dongle ve "logo + a" kombini ile kullanıyorsunuz değil mi? Switch modunda filan kullanmıyorsunuz?
Bir de şu sitede test edin:
Test ettim gamepad çalışıyoryor a... mortal komba XL ve Tekken 8 de deneyecdeğim.

Hocam aynısı Logitech'in mouselerindede yapılıyor 1000 kişi alsın 10 kişide sorun çıksın yine kronik alınmaz oluyor.

O deliğe telefon SIM iğnesi sokup 2-3 dakika basılı kalsam resetlenır mi?

Hocam aynısı Logitech'in mouselerindede yapılıyor 1000 kişi alsın 10 kişide sorun çıksın yine kronik alınmaz oluyor
Aslında %1 kişi bile çok kötü bir durum, sorunlu ürün sayısı olarak.

Logitech mouse'ların sorunları (Özellikle G203/102 için.) daha fazla diye biliyorum. Tabi dediğim ile çelişiyorum, sonuçta şikayet olan kişiler sitem ediyor. Memnun insan ses çıkarmaz.
Bu tarz ucuz ürünlerde ekmek gibi sattığı için çok daha fazla şikayet sayısı artıyor. Genede olasılığı ne kadar düşükse o ürünü önermeye çalışıyoruz; ayrıca işin donanım kısmına inen kişilerde şahısların değil, ürünün donanımına göre "alınmaz" diyebiliyorlar. Şahsen Exceria Heatsink bu yüzden önermiyorum, şikayeti az hatta yoktan hallice ama güvenemiyorum.

Test ettim gamepad çalışıyoryor a... mortal komba XL ve Tekken 8 de deneyecdeğim.
Telefonda denediniz mi? "Logo + A" ile geçiyor telefona.

O deliğe telefon SIM iğnesi sokup 2-3 dakika basılı kalsam resetlenır mi?
Uyarı veya bir sinyal verir diye düşünüyorum.

Logitech Mouse'ların sorunları (özellikle G203/102 için.) Daha fazla diye biliyorum. Tabii dediğim ile çelişiyorum, sonuçta şikayet olan kişiler sitem ediyor. Memnun insan ses çıkarmaz.
Bu tarz ucuz ürünlerde ekmek gibi sattığı için çok daha fazla şikayet sayısı artıyor. Gene de olasılığı ne kadar düşükse o ürünü önermeye çalışıyoruz; ayrıca işin donanım kısmına inen kişilerde şahısların değil, ürünün donanımına göre "alınmaz" diyebiliyorlar. Şahsen Exceria heatsink bu yüzden önermiyorum, şikayeti az hatta yoktan hallice ama güvenemiyorum.

Telefonda denediniz mi? "logo + a" ile geçiyor telefona.

Uyarı veya bir sinyal verir diye düşünüyorum.

Telefonda yüklü oyun yok denemedim.

Tekken 8 ve mortal kombar XL de sorun yok az önce denedim.
Şimdillik sorun sadece Mortal Kombat 11 de gibi duruyor onda X ve Y yer değişmiş.
A ile b yer değişmiş duruyor.
Dördüncü olarak farklı bir oyunda denemedim.

Logitech Mouse'ların sorunları (özellikle G203/102 için.) Daha fazla diye biliyorum. Tabii dediğim ile çelişiyorum, sonuçta şikayet olan kişiler sitem ediyor. Memnun insan ses çıkarmaz.
Bu tarz ucuz ürünlerde ekmek gibi sattığı için çok daha fazla şikayet sayısı artıyor. Gene de olasılığı ne kadar düşükse o ürünü önermeye çalışıyoruz; ayrıca işin donanım kısmına inen kişilerde şahısların değil, ürünün donanımına göre "alınmaz" diyebiliyorlar. Şahsen Exceria heatsink bu yüzden önermiyorum, şikayeti az hatta yoktan hallice ama güvenemiyorum.

Telefonda denediniz mi? "logo + a" ile geçiyor telefona.

Uyarı veya bir sinyal verir diye düşünüyorum. 44.

Logo artı a yaptım telefondan bluettoth açtım görmüyor.

Dongle ve "logo + a" kombini ile kullanıyorsunuz değil mi? Switch modunda filan kullanmıyorsunuz?
Bir de şu sitede test edin:

Şu an cep telden gördü titreşim çalıştı. Cep tel menulerınde analog stick ve düğmeler aracılıglılya gezebiliyorum.
A uygulamayı açıyor b kapatıyor.

Son düzenleme:
Çok önerdikleri kolun sorunları başladı
Hocam bu bir özellik 😁 sorun değil. Rahatlıkla tuşların yerleri değişebilir ve düzeltilebilir. Kullanım kılavuzunda hepsinin kısayolu normalde gözükür, eğer yoksa fason üretim olduğundan ötürü easysmx x15 veya aolionun bu model gamepadinin kullanım kılavuzuna bakın. Eğer yine bulamazsanız üretici ile iletişime geçin veya uygulaması üzerinden ayar yapın

Şu an cep telden gördü titreşim çalıştı. Cep tel menulerınde analog stick ve düğmeler aracılıglılya gezebiliyorum.
A uygulamayı açıyor b kapatıyor.
Dediğim siteden kontrol edebilirsiniz, hangi tuşun hangi tuşu aktif ettiğini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı