Gamepower Force gamepad tuşlarının fonksiyonları ters algılanıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar bu koldan aldım fakat ne yaptıysam Xbox Controller modundayken X ve Y tuşlar ile A ve B tuşları yer değiştirmiş oluyor. Düğmeler alıştıgım yerde olmayınca da ben oynayamıyorum. Kolu iade etmeli miyim yoksa bir çözümü var mı? Her şeyi çalışıyor kablo dongle titreşim RGB hepsi sağlam sadece tuşların yeri ters. Sizce iade etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu koldan aldım fakat ne yaptıysam Xbox Controller modundayken X ve Y tuşlar ile A ve B tuşları yer değiştirmiş oluyor. Düğmeler alıştıgım yerde olmayınca da ben oynayamıyorum. Kolu iade etmeli miyim yoksa bir çözümü var mı? Her şeyi çalışıyor kablo dongle titreşim RGB hepsi sağlam sadece tuşların yeri ters. Sizce iade etmeli miyim?
"B" ve "- ile +" tuşlarına basılı tutun, klasik Xbox haline döner.

Aynı gameped bende var, x360ce programını kurup oraya tanıttığınız zaman düzelecektir.
Cihaz zaten Xinput. X360CE kullanmanıza gerek yok; kendisini zaten Windows, 360 kolu olarak okuyor.

Cihaz zaten Xinput. X360CE kullanmanıza gerek yok; kendisini zaten Windows, 360 kolu olarak okuyor.

Cihaz mod değiştiriyor ama olmadı gene.

Mesela mk 11 oynuoyrum şu an size yazdığımda a tuşu aparkattı normalde y tuşu aparkat olması gerekir.
Sizin dediğinizi yaptım bu sefer b tuşu aparkat oldu
Yani gene orijinal Xbox kolunun algıladıgı yerlerde olmadı düğmeler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı