modbaby
Decapat
Daha fazla
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Forumdaki yorumları inceledim fakat ürün yeni çıktığında açılan konular diğer Gamepower ürünlere kıyasla yapılmış yorumlar. Ürünü uzun süre test eden var mı? İncehesap'da şu yorumu gördüm ne kadar katılıyosunuz?
Yapılan yorum:
"Ben yıllardır marka kulaklık kullandım adam videoda SteelSeries'le bu kıyaslamış bende aldım kullandım iade ettim. 1.malzeme kalitesiz 2.kulak pedleri suni deri tahminim 1 yıla kalmaz soyulur 3.kulak pedleri sünger hafızalı sünger değil normal yastık süngeri. 4. sesler fazla tamam ama kalitesiz eko yetersiz. 5. PUBG Steam da denedim ayak sesleri geliyor ama yakınlık uzaklık anlamıyosun biri silah sıkınca başka hiçbir şey duyamıyosun 1 gün uğraştım istediğim ayarları yapamadım. Belki başka oyunlarda iyi olabilir. 6.RGB var güzel ama gereksiz. Bence RGB iptal et daha da ucuza satılabilirdi. 7.Mic güzel arayüz idare eder her ayardan sonra Discord ayarını yenilemen lazım o kötü. +2 yıldızı verme sebebim Mic güzel ve sorgusuz geli aldılar diye F/P ürün olabilir ama PUBG'ye hitap etmiyor 10000DAYs video çekmiş o çocuk kulaklıksızda oynar bunu ona yollamalarına gerek yoktu. Paranız çıkışmıyorsa alabilirsiniz ama SteelSeries'ya da Logitech kulaklıklarla kıyaslamak bence çok yanlış hurdaları bile bunu tokatlar. İyi alışverişler."
Özellikle arkadaşın 5. ve 7. sorununa takıldım.