Gamepower GP-500 PSU alınır mı?

mcakan

Megapat
Aşağıdaki linkteki güç kaynağını almayı düşünüyorum. Kullananlar ve bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Bu güç kaynaklarının üreticisi kim acaba? Sıkıntı durumunda servisi falan nasıldır? Bazı yorumlarda çok sessiz çalıştığı ve servisinin iyi olduğu yazılmış. Benim aradığım özellikler 80+ olması ve sessiz olması. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
9634646589490.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki linkteki güç kaynağını almayı düşünüyorum. Kullananlar ve bu marka hakkında bilgisi olan var mı? Bu güç kaynaklarının üreticisi kim acaba? Sıkıntı durumunda servisi falan nasıldır? Bazı yorumlarda çok sessiz çalıştığı ve servisinin iyi olduğu yazılmış. Benim aradığım özellikler 80+ olması ve sessiz olması. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 292644
Gamepower tavsiye edilmicek bir ürünü varsa oda psu'dur, psuda diğer markalara göre çok geride kalıyor

Not:Bir Gamepower ürünlerini deneyip,kullanan bir kullanıcı yazmıştır.
Gamepower tavsiye edilmicek bir ürünü varsa oda sadece psu'dur, psuda diğer markalara göre çok geride kalıyor

Not:Bir Gamepower ürünlerini deneyip,kullanan bir kullanıcı yazmıştır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı